Un lider PSD a murit la doar 37 de ani! Mihai Fifor a făcut anunţul

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
29/01/2019, 11:43
Un lider PSD a murit la doar 37 de ani! Mihai Fifor a făcut anunţul GALERIE FOTO
Liderul PSD Cristian Videscu a murit la doar 37 de ani

Un lider PSD a murit la doar 37 de ani! Anunțul a fost făcut pe Facebook de Mihai Fifor, fostul ministru al Apărării Naționale, care a scris despre trecerea în neființă a lui Cristian Videscu, fost secretar de stat în Guvernul Grindeanu, fost consilier în Consiliul Județean Arad și vicepreşedinte PSD Arad.

Cristian Videscu se afla internat în spital la Timișoara, unde s-a stins în noaptea de luni spre marți, după ce s-a luptat cu o boală crâncenă. „Ne-a părăsit, nedrept de repede, prietenul și camaradul nostru Cristian Videscu. Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet frumos!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Mesajul Postat pe Facebook de Mihai Fifor
Mesajul Postat pe Facebook de Mihai Fifor

Liderul PSD Cristian Videscu a murit la doar 37 de ani

Cristian Videscu s-a implicat activ în politică și a ajuns să fie secretar de stat. A intrat în PSD în urmă cu 13 ani, ocupând mai întâi funcția de președinte al Organizației Locale nr. 25 PSD Municipiul Arad. Ulterior a fost coordonator PES activists Arad și coordonator al Departamentului sinteză și Comunicare Publică înființat la nivelul Consiliului Organizației Județene PSD Arad. A mai ocupat funcțiile de șef al Biroului de Presă al PSD Arad, secretar în cadrul Secretariatului Executiv al organizației Județene PSD Arad și coordonator al Direcției Organizare – Structuri Interne. Ulterior a fost numit vicepreședinte PES activists România pentru Regiunea V Vest și vicepreședinte al Organizației Județene PSD Arad. În 2016 a fost ales pe listele consilierilor județeni PSD, iar în 2017 a fost numit secretar de stat în cadrul Departamentului Centenar.

Lierul PSD a mai fost editor în cadrul cotidianului „Agenda” și al publicației „Flacăra Roșie”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×