Un interlop a fost ucis în închisoare! Iată detaliile îngrozitoare ale morții sale

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/10/2018, 11:42
Un interlop a fost ucis în închisoare! Iată detaliile îngrozitoare ale morții sale
Imagine cu James ”Whitey” Bulger

Un interlop a fost ucis în închisoare! Iată căteva detalii îngrozitoare despre moartea sa. Pe numele său James ”Whitey” Bulger, celebru interlop american, a fost asasinat în închisoarea Hazelton, Virginia de Vest. Bărbatul avea 89 de ani și abia fusese transferat acolo, venind dintr-un penintenciar din Florida. Unul dintre reprezentanții pușcăriei a relatat că trupul interlopului a fost găsit fără suflare și că decesul acestuia sigur intră în categoria ”crimă”. Până în prezent, nu au apărut amănunte despre moartea acestuia, însă presa americană a dezvăluit că, în cazul lui Jamesc Bulger, a fost vorba și de agresiune care a dus la moartea acestuia. Confrom Daily Mail, agresorii au înfășurat un lacăt într-o șosetă și au încercat să-i scoată ochii.

Însă, cum a ajuns Bulger acolo? Acesta, fost lider al unui grup infracțional din Boston, a fost condamnat la închisoare în anul 2013 pentru cele 11 crime comise de el în statele Massachusetts, Oklahoma și Florida. Cotidianul Boston Globe a a scris că Bulger a fost omorât imediat după ce a fost transferat în Penitenciarul USP Hazelton.

Un interlop a fost ucis în închisoare!
Închisoarea Hazelton, din vestul Virginiei

Interlop ucis în închisoare!

Bărbatul a fost capturat în anul 2011, în California. Autoritățile au fost pe urma lui timp de 16 ani. De asemenea, interlopul a fost și muză pentru filmele ”Black Mass”, cu Johnny Depp și ”The Departed”. În anul 2015, în cadrul unei cercetări făcute de câțiva studenți, acesta a răspuns întrebărilor puse de ei și, la un moment dat, a spus ”viața mea a fost irosită prostește”. De-a lungul timpului, bărbatul a fost condamnat nu numai prentru crimă, dar și pentru furt. Acesta a trecut pragul multor închisoari din lume, cum ar fi și celebra pușcărie Alcatraz.

Un interlop a fost ucis în închisoare!
JInterlopul ames Bulger, în vârsta de 89 de ani, care a fost ucis în incinta închisorii
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×