Un copil din Vaslui a fost mușcat de față de câinele familiei! SMURD a intervenit cu elicopterul

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 17:01
Un copil din Vaslui a fost mușcat de față de câinele familiei! SMURD a intervenit cu elicopterul GALERIE FOTO
Un copil din Vaslui a fost mușcat de față de câinele familiei! SMURD a intervenit cu elicopterul

SMURD-ul a intervenit de urgență cu un elicopter în Vaslui, după ce un copil a fost mușcat de față de câinele familiei. Incidentul s-a produs în comuna Băceşti din județul Vaslui, iar serviciul de ambulanță a apelat inclusiv la ajutorul unui elicopter SMURD.

Un elicopter SMURD a fost solicitat duminică în oraşul Negreşti din judeţul Vaslui pentru a prelua un copil în vârstă de 12 ani din comuna Băceşti care a fost muşcat de câinele familiei. „Având în vedere că este vorba despre un copil, pentru a nu temporiza, am considerat necesar să solicităm un elicopter SMURD care să preia copilul. Acesta a suferit leziuni în zona feţei şi urmează să fie transferat la un spital din judeţul Iaşi”, a declarat managerul SAJ  Vaslui, Aurora Popa.

Un copil din Vaslui a fost mușcat de față de câinele familie! A ajuns cu elicopeterul SMURD la spital, dar nasul i-a fost retezat

Un băiat de 11 ani a ajuns cu elicopterul SMURD la spital, supă ce a fost mușcat de față de câinele familiei, în timp ce încerca să îi dea de mâncare. În urma incidentului copilului din comuna Băcești, județul Vaslui, i s-a retezat nasul. „Este vorba despre un copil în vârstă de 11 ani, un băiat. Am înțeles că a vrut să se ducă să dea mâncare câinilor din curtea lor, era câinele lor. S-a întâmplat duminică, în jurul orei 09.30, la Băcești, dar au sunat la noi în jurul orei 11.00, probabil s-au speriat când au văzut despre ce e vorba. Este mușcat exact la nivelul nasului, practic vârful nasului nu îl mai are.”, a declarat Mariana Dohotariu, director medical la SAJ Vaslui.

SMURD a intervenit cu un elicopter

Medicii ajunși la fața locului au solicitat ajutorul SMURD, care a trimis un elicopter ce l-a transportat pe băiat la un spital din Iași. „Ei au plecat cu mașină particulară spre ambulanță și s-au intersectat pe drum. De când s-a făcut solicitarea s-a luat legătura și cu elicopterul și în Negrești s-au intersectat cu cei de la elicopter. A fost transportat la Sfânta Maria, la Iași. Era stabil, conștient, numai că era foarte speriat”, a declarat directorul medical, Mariana Dohotariu. IPJ Vaslui a deschis o anchetă, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×