Un copil a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 3! Medicii au rămas șocați!

Claudiu I   
in Stiri de ultima ora
16/05/2018, 13:21
Un copil a scăpat cu viață după ce a căzut de la etajul 3! Medicii au rămas șocați!
Copil scapat cu viata dupa ce a cazut de la etajul 3

Supraviețuire miraculoasă! Un copil de doar doi anișori a scăpat nevătămat, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din Constanța!

Micuțul era cu bunica sa acasă, când a fost lăsat pentru câteva minute singur într-o cameră. Copilul a împins un scaun lângă fereastră, s-a urcat pe scaun, apoi pe pervazul geamului. Micuțul s-a aplecat puțin, apoi a căzut în gol aproximativ 15 metri.

Copilul scapat cu viață după ce a căzut de la etajul trei, preluat de ambulanță

Norocul său a fost că a căzut în grădina blocului, pe pământ. O ambulanță ajunsă la fața locului l-a dus pe copil la Spitalul județean din Constanța pentru mai multe investigații medicale.

Ştirea MOMENTULUI

FATA celei mai batrane mame din România a şocat Internetul! Cum s-a pozat ELIZA ILIESCU! A ajuns de nerecunoscut

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.