Un bărbat din Spania a pretins că este șofer de tir doar pentru a sta departe de soție

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/12/2018, 19:17
Un bărbat din Spania a pretins că este șofer de tir doar pentru a sta departe de soție
Un bărbat a mințit că este tirist pentru a sta departe de soția sa.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani din Spania a mințit că este tirist pentru a putea sta cât mai mult plecat, departe de soția sa. Acesta a ținut cu dinții la această poveste timp de nu mai puțin de 14 ani de zile.

După ce a câștigat un premiu frumos la loterie, a renunțat la locul de muncă pe care îl avea și și-a făcut planul în cauză, fiind foarte atent la detalii, pentru a nu da de bănuit. Spaniolul a povestit totul, cu amănunte, presei locale, care a făcut povestea aunică publică.

Un bărbat a mințit că este tirist ca să poate sta cât de mult plecat de lângă soție!

Un bărbat de 48 de ani din Spania a găsit rezolvarea problemelor cu soția și a tuturor discuții iscate și a pliciselii pe care o povestea. Spaniolul a povestit presei întocmai cum s-a întâmplat. Se pare că în urmă cu mai mulți ani a câștigat la loterie o sumă frumoasă, așa că s-a decis să se bucure de viață, singur, deși era căsătorit. Acesta și-a cumpărat un camion și a pretins că este tirist, așa că a început să străbată locurile în lung și-n lat, fără să aibă vreo încurcătură. „Știu că mulţi pot spune că a conduce poate fi plictisitor, dar îi invit să stea vreo două ore cu nevasta mea, atunci o să înţeleagă ce înseamnă plictiseala” , a declarat spaniolul despre situația unică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×