Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a găsit un dispozitiv suspect sub mașina lui și a alertat SRI

Dan Suta   
în Stiri de ultima ora
01/11/2019, 12:22
Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a găsit un dispozitiv suspect sub mașina lui și a alertat SRI
Un bărbat a descoperit un dispozitiv de urmărire sub mașina sa. Sursa foto: știrileprotv.ro

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea a observat ceva suspect la mașina lui și a apelat la Serviciul Român de Informații. Mai exact, sub automobil se afla un dispozitiv suspect, unul de urmărire. Ofițerii SRI care au ajuns la fața locului au descoperit, într-adevăr, un dispozitiv GPS de urmărire, iar persoana care l-ar fi montat ar fi o femeie cu care bărbatul se certase.

Un bărbat a descoperit un dispozitiv de urmărire sub mașina lui

Nu se știe cu exactitate cine a montat acel dispozitiv, însă oamenii legii bănuiesc că ar fi vorba despre femeia cu care vâlceanul s-a certat, cea care i-a adresat injurii. Acesta a depus o plângere penală pe numele ei, căci bănuiește că după injuriile pe care i le-a adresat, ea ar fi pus acel aparat de urmărire.

„Proprietarul autoturismului sub care a fost găsit dispozitivul GPS este un bărbat de 71 de ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea. Autoturismul este folosit şi de fiul acestuia, un bărbat de 40 de ani, care, în cursul lunii septembrie a depus o plângere la Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la comiterea infracţiunii de hărţuire de către o femeie de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea”, a declarat Gabriel Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vâlcea, scrie știrileprotv.ro.

O femeie este suspectată

„De asemenea, în cursul zilei de 29 octombrie, înainte de apelul pe 112, proprietarul maşinii a depus o petiţie la Poliţie prin care sesiza că aceeaşi femeie i-a adresat injurii şi expresii jignitoare”, mai spune reprezentantul poliției vâlcene.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×