Un bărbat a fost strivit de un copac în București: A fost găsit inconștient, pe stradă

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
26/01/2019, 17:35
Un bărbat a fost strivit de un copac în București: A fost găsit inconștient, pe stradă
Bucureștiul, sub asediul gheții! Un copac a căzut peste un om!

Vremea extremă lovește! Un bărbat a fost strivit de un copac în Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul are 32 de ani și a fost rănit grav de copacul căzut. Din păcate, Bucureștiul este împânzit de crengi și copaci picați pe trotuare, peste mașini și pe șosele. Gheața i-a cuprins cu totul, astfel că, din cauza greutății, dar și a vântului, au început să cadă. Viceprimarul Aurelian Bădulescu, a răbufnit, întrebat de soluțiile pentru vremea severă.

„Intervenim punctual pe fiecare situație în parte la acest moment. Nu am ce comandament să fac deocamdată. M-ați sunat să vă spun ce facem acum. Deocamdată intervenim pe fiecare situație în parte. Nu avem o rețetă la momentul acesta pentru situația asta.” 

Un bărbat din Capitală a fost lovit de un copac!

Un bărbat în vârstă de 32 de ani a fost răni grav de un copac. Totul s-a petrecut în Sectorul 6 al Capitalei, pe strada Ceahlău. În urma incidentului, bărbatul a fost transportat la Spitalul Elias. Din păcate, acesta era inconștient la momentul acela. Un alt copac a căzut, la orele prânzului, peste o femeie, în Sectorul 3, conform Mediafax. Aceasta a fost și ea rănită grav. Până la orele 17:00, peste 700 de copaciși crengi s-au prăbușit din cauza ghețuu, în Capitală.

Copaci rupți din cauza gheții, în București
Copaci rupți din cauza gheții, în București

Aurelian Bădulescu, viceprimar, a fost întrebat de jurnaliștii de la MEDIAFAX dacă se va interveni și în cazul copacilor căzuți excesiv, acesta, din urmă, a replicat: „Ați sunat să mă luați la mișto?”. „După-amiază vor mai fi precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie și lapoviță, ce vor continua să depună polei. Seara și la începutul nopții este posibil să fulguiască, apoi să se formeze ceată. Depunerile semnificative de gheață se vor menține pe tot parcursul intervalului. Vântul va sufla slab și moderat-viteze de până la 30km/h. Temperatura va fi de -2 grade Celsius și -1 grad Celsius”, conform prognozei speciale pentru astăzi, 26 ianuarie, pentru București, a meteorologilor de la Agenția Națională de Meteorologie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×