Un avion Blue Air cu 109 pasageri la bord a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
20/01/2019, 17:00
Un avion Blue Air cu 109 pasageri la bord a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu GALERIE FOTO
Un avion Blue Air a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Un avion al companiei aeriene Blue Air cu 109 pasageri la bord a aterizat de urgență pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța. Piloții au reușit să ducă în siguranță aeronava la sol. Din primele informații, se pare că a fost vorba despre o problemă tehnică.

Avionul care aparțiea companiei aeriene Blue Air venea din Larnaca și se îndrepta spre București. La un moment dat, pilotul a sesizat o problemă tehnică și a cerut permisiunea să aterizeze de urgență pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu din Constanța. După ce a primit permisiunea din partea turnului de control, aeronava, care avea 109 pasageri la bord, printre care și un copil, dar și șase membri ai echipajului, a aterizat în condiții de siguranță.

Avionul avea 109 pasageri la bord
Avionul avea 109 pasageri la bord

Un avion Blue Air a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

După ce aeronava a fost dusă în siguranță la sol, au fost alertați pompierii de la ISU Dobrogea, însă nu a fost nevoie de intervenția lor. Reprezentanții companiei aeriene au discutat pentru a decide ce se va întâmpla cu pasagerii și aeronava, iar în cele din urmă au stabilit că avionul poate decola spre Capitală. 15 pasageri au rămas la Constanța și au plecat spre București cu alte mijloace de transport.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×