Un adolescent s-a trezit cu o sumă uriașă în cont, din greșeală! Ce a făcut apoi

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 18:26
Un adolescent s-a trezit cu o sumă uriașă în cont, din greșeală! Ce a făcut apoi GALERIE FOTO
Un adolescent s-a trezit cu o sumă uriașă în cont, din greșeală

Un adolescent din Irlanda de Nord s-a trezit cu o sumă uriașă în cont, din greșeală! Tânărul trebuia să primească de la bunica lui suma de 8,9 mii de Lire sterline, dar o eroare bancară a făcut ca băiatul de 18 ani să fie pentru câteva ore mai bogat cu 8,9… milioane de Lire.

„Nu ne-a venit să credem! Fiul meu chiar a crezut că e milionar. E bine că a venit și ne-a spus și că n-a umblat la cont înainte. Are doar 18 ani. El a primit un cec de 8,9 mii de lire de la bunica lui. Și a pus banii în cont cu câteva zile înainte. Soțul meu mi-a trimis o imagine a contului și mi-a zis ‘O să comand un Porsche’. I-am răspuns ‘Nu fii amețit! Nu sunt banii noștri’. Trebuie să lămurim acest lucru”, a declarat mama tânărului.

Print screen cu extrasul de cont
Print screen cu extrasul de cont

Tânărul din Irlanda de Nord s-a trezit, din greșeală, cu 8,9 milioane de Lire sterline în cont

Chiar dacă putea să își cumpere tot ce își dorea după ce s-a trezit în cont cu suma uriașă, tânărul a ales să își anunțe părinții. „Banii au rămas în cont câteva ore. Pentru un copil de 18 ani, să devină milionar peste noapte, e ceva. Nu-i venea să creadă. A crezut că tot norocul din lume s-a abătut asupra lui în acea dimineață”, a mai spus mama tânărului.

Părinții au făcut un print screen și au anunțat banca Nationwide, care a reparat eroarea în scurt timp.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×