Ultima convorbire dintre fosta soție a lui Mihai Constantinescu și artist: „I-am spus că îi mulțumesc pentru tot”

Dan Suta   
în Stiri mondene
31/10/2019, 09:38
Ultima convorbire dintre fosta soție a lui Mihai Constantinescu și artist: „I-am spus că îi mulțumesc pentru tot”
Fosta soție a lui Mihai Constantinescu a vorbit despre ultima convorbire purtată cu acesta. Sursa foto: libertatea.ro. Colaj: Fanatik

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, Mihaela, a dezvăluit care au fost ultimele cuvinte pe care și le-au adresat cei doi. Fosta nevastă a cântărețului care a decedat marți seara, după luni în care s-a zbătut pentru viața lui, a spus că i-a mulțumit acestuia pentru tot ce a făcut pentru ea. Acestea au fost ultimele eu cuvinte pentru marele muzician.

Fosta soție a lui Mihai Constantinescu, dezvăluiri emoționante

Mihaela Constantinescu se resemnează cu gândul că într-o bună zi se va reîntâlni cu el, sus, spunând că ea crede în unirea sufletelor dincolo de moarte, poate într-o lume mai bună. Mihaela a vorbit despre legătura ei specială cu Mihai Constantinescu, în ciuda faptului că artistul s-a recăsătorit după despărțirea de ea cu Simona Secrier. Mihaela a declarat că diferența de vârstă dintre cei doi, de 14 ani, nu a reprezentat niciodată o problemă pentru ea, ba chiar ăsta a fost unul din factorii care a ținut-o aproape de el multă vreme.

„Am învăţat să iubesc şi mi-a arătat ce înseamnă să fii iubit. Diferenţa dintre noi era de 14 ani. Mie nu mi s-a părut niciodată o diferenţă mare, Mihai a avut întotdeauna un suflet de copil. Eu aveam 20 de ani, iar el 34 de ani când ne-am cunoscut. Am fost împreună 28 de ani…. Noi am rămas foarte buni prieteni, ne cunoaştem de 40 de ani”, a declarat Mihaela la Antena Stars.

Mihaela: „Sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit”

„Noi i-am vorbit tot timpul şi în anumite momente ne auzea pentru că ne vorbea cu ochii. I-am spus că îi mulţumesc pentru tot, că l-am iubit şi că o să-l iubesc întotdeauna. Sigur, cu forme diferite de iubire… Iubirea îmbracă multe forme. I-am mulţumit şi i-am spus că sunt recunoscătoare pentru tot ce mi-a dăruit… Într-o zi, cu siguranţă ne vom reîntâlni într-o altă lume de lumină, zic eu. Cred în asta”,  a mai spus Mihaela.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×