Transformare incredibilă a Luanei Ibacka! Fosta soție a lui Cabral, de nerecunoscut

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
19/10/2018, 13:02
Transformare incredibilă a Luanei Ibacka! Fosta soție a lui Cabral, de nerecunoscut GALERIE FOTO
Transformare incredibilă Luana Ibacka! Vedeta arată incredibil

Luana Ibacka, transformare incredibilă! Fosta soție a lui Cabral este de nerecunoscut! Vedeta a fost mult timp în lumina reflectoarelor, însă a decis să se retragă. Pasiunile ei sunt altele și felul de a se raporta la viață este shcimbat, iar despre aceste două aspecte care îi guvernează viața a vorbit într-un interviu pentru life.ro. Luana a fost întrebată de jurnaliștii sursei citate mai sus despre ce activități are acum, de când s-a lăsat de televiziune, prin care a răspuns că totul -a mers din ce în ce mai bine din acel punct. ”Ce să fac? Am transformat minunata experiență trăită în massmedia într-un nou drum. Însăți întrebarea…parcă are un sens evolutiv..”Te laşi de fumat. Te laşi de băut. Te laşi de televiziune”, a spus vedeta.

Totodată, aceasta a continuat prin a face o paralelă între meseria de înainte cu bucuriile ei și ce a de acum. ”Ca și în anii(peste 15) de interviuri și producții video diverse, în care am lucrat cu oameni noi, despre care a fost nevoie să comunic, să transmit valori, interese, în prezent, cam tot asta fac. Le descopăr potențialul și talentele, îi ajut să fie prezenți, strălucitori, încrezători, pasionali”, a susținut Luana.

Transformare Luana Ibacka
Luana Ibacka, alături de partenerul ei de dans

Luanei Ibacka, tranformare incredibilă! ”Eram sătulă de vorbe, judecăți și clișee”

De asemenea, tot în cadrul acestui interviu, vedeta a spus pas cu pas cum a început să ia contur ceea ce astăzi îi este nelipsit: dansul. ”A început pentru că eram în căutarea unei practivi non verbale. Eram sătulă de vorbe, judecăți și clișee. Căutam relaxare, non-mintea, conexiunea autentică cu alți oameni(…) Si într-o zi am descoperit tango-ul. Din acea zi a devenit hit-ul vieții.”, a mai sus Luana Ibacka.

Totodată, vedeta a dat detalii și despre ce simte atunci când dansează. Din spusele ei, reiese că parcă ar zbura. ”Simt că renunţ la orice formă de control. Simt că păstrez conştiinţa de corp, însă nu mai am minte, raţiune”, a încheiat Luana Ibacka.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×