Transformarea incredibilă a Luanei Ibacka! L-a uitat pe Cabral şi şi-a refăcut viaţa cu un celebru bărbat din România

Ionuţ Cataramă   
în Monden
14/09/2017, 17:27
Transformarea incredibilă a Luanei Ibacka! L-a uitat pe Cabral şi şi-a refăcut viaţa cu un celebru bărbat din România GALERIE FOTO

Luana Ibacka a înflorit după divorţul de Cabral, dovadă fiind fotografiile postate pe Facebook de fosta soţie a prezentatorului TV.

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Relaţia celor doi a început în 2000, însă a luat sfârşit prematur în 2006, când Luana şi Cabral au hotărât să divorţeze, din cauza rutinei, dar şi a diferenţei de vârstă, el fiind cu 11 ani mai bătrân. Povestea lor de dragoste a avut urmări, iar cea mai importantă astfel de „urmare” se numeşte Inoke, care avea să se transforme în timp într-o frumoasă domnişoară.

În timp ce Cabral s-a căsătorit cu Andreea Pătraşcu, Luana avea să îşi refacă şi ea viaţa amoroasă, fiind de doi ani implicată într-o relaţie cu celebrul Dragoş Samoilă, cel mai cunoscut coregraf şi instructor de tango din ţara noastră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×