A mâncat câte 19 ouă pe zi, iar acum sperie lumea pe stradă! Cum arată tânărul! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
10/10/2017, 13:57
A mâncat câte 19 ouă pe zi, iar acum sperie lumea pe stradă! Cum arată tânărul! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Ce fac din corpul tău câte 19 ouă pe zi, plus câteva ore la sală?! Guy Harding, în vârstă de 23 de ani, un lucrător la bancă din Marea Britanie, şi-a propus în urmă cu mai mulţi ani să-şi schimbe radical aspectul fizic. Dintr-un tânăr destul de slab, el s-a transformat cu ajutorul exerciţiilor cu greutăţi şi a unei diete spectaculoase. Vezi mai multe imagini sus, în Galeria Foto!

La doar 16 ani, Guy s-a îndrăgostit de exerciţiile cu greutăţi şi de atunci până în prezent el a muncit zi de zi pentru a atinge forma fizică perfectă, după cum însuşi a mărturisit în cadrul mai multor interviuri. Cu toate acestea, 7 ani mai târziu, Guy arată înfricoşător – corpul lui s-a transformat total, dar schimbarea este una extremă. Muşchii lui sunt foarte dezvoltaţi, iar tânărul a ajuns să fie considerat un ciudat. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Transformarea bodybuilderului a şocat audienţa!

Pentru a-şi transforma total corpul, bărbatul spune că a început să fie foarte atent la dieta lui, după mai mulţi ani de antrenamente cu greutăţi. În urmă cu 3 ani, el şi-a conceput singur o dietă, compusă din 7 mese pe zi şi aproximativ 6.000 de calorii, mai mult decât dublul caloriilor recomandate zilnic pentru bărbaţi.

Dincolo de faptul că merge zilnic la sala de forţă, el mărturiseşte că a ajuns să mănânce câte 19 ouă în fiecare zi, dar şi jumătate de kilogram de carne, deoarece proteinele sunt baza dietei sale. Totuşi, pentru a nu-şi pune în pericol sănătatea, el recunoaşte că mănâncă şi multe fructe şi legume proaspete în fiecare zi.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×