Trafic infernal pe DN1! Ce vă sfătuiește Poliția Română

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/02/2019, 16:57
Trafic infernal pe DN1! Ce vă sfătuiește Poliția Română GALERIE FOTO
Traficul este infernal pe DN1. Poliția recomandă ruta alternativă

Traficul rutier se desfășoară în condiții infernale pe DN1. În zona stațiunilor de pe Valea Prahovei s-a format o coloană imensă de mașini pe sensul de mers spre Ploiești, între Predeal și Bușteni. Poliția Română îi sfătuiește pe șoferi să folosească ruta alternativă DN 1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti.

Centrul Infotrafic informează că pe Drumul Național 1 traficul este infernal la coborârea dinspre munte spre București. Se circulă în coloană între staţiunile Predeal şi Buşteni, pe sensul de coborâre spre Ploieşti.

Poliția recomandă ruta alternativă DN 1A Săcele - Cheia - Vălenii de Munte - Ploieşti
Poliția recomandă ruta alternativă DN 1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti

Traficul este infernal pe DN1! Poliția recomandă ruta alternativă

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe DN 1 Ploieşti – Braşov, între staţiunile Predeal şi Buşteni, unde s-au format coloane în mişcare, pe sensul de coborâre spre Ploieşti.

Recomandăm conducătorilor auto să circule cu atenţie sporită, să nu efectueze depăşiri riscante, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în teren pentru dirijare şi să aibă în vedere că pentru evitarea aglomeraţiei pot folosi ruta alternativă DN 1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte – Ploieşti”, informează centrul Infotrafic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×