Temperatura incredibilă înregistrată în Capitală! Câte grade au fost azi în Bucureşti

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
04/02/2019, 20:19
Temperatura incredibilă înregistrată în Capitală! Câte grade au fost azi în Bucureşti GALERIE FOTO
Temperatura incredibilă înregistrată în Capitală! În București au fost 19 grade Celsius

Temperatură incredibilă înregistrată în Capitală pentru o zi de februarie. Luni, 4 februarie, mercurul a urcat la amiază în termometre până la 19 grade Celsius, valoare termică neobișnuită pentru această perioadă a anului. Meteorologii anunță că marți va mai fi vreme caldă doar în centrul țării și în sud-est, iar de miercuri vremea se va răci în București, dar și în restul regiunilor.

Vremea continuă să ne surprindă și în luna februarie. În București s-au înregistrat, luni, 19 grade Celsius la amiază, după ce în urmă cu doar o săptămână se producea fenomenul de freezing rain, care acoperea Capitala cu un strat de gheață și care ducea la prăbușirea a sute de copaci, care au distrus zeci de mașini și au provocat pagube materiale însemnate.

În Capitală a fost neobișnuit de cald pentru această perioadă a anului
În Capitală a fost neobișnuit de cald pentru această perioadă a anului

Temperatura incredibilă înregistrată în Capitală! În București au fost 19 grade Celsius

După ce luni s-au înregistrat 19 grade Celsius în București, meteorologii anunță că marți va mai fi vreme caldă doar în centrul țării și în sud-est. În restul teritoriului, vremea se va răci ușor, iar atmosfera va deveni mohorâtă în jumătatea vestică, unde se vor putea semnala ploi. Dimineața este posibil să fie ceață și burniță, iar după-amiază vremea va fi schimbătoare.

De miercuri, vremea se va răci. Norii vor acoperi majoritatea zonelor țării și va ploua îndeosebi în sud și sud-est. Vântul va sufla mai alest în est și nord-vest, iar temperaturile nu vor depăși 10 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×