Sylvester Stallone, acuzat de agresiune sexuală! Ce spune actorul!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
14/06/2018, 16:42
Sylvester Stallone, acuzat de agresiune sexuală! Ce spune actorul! GALERIE FOTO
Sylvester Stallone, acuzat de agresiune sexuală!

Încă un piedestal se clatină la Hollywood! Sylvester Stallone este anchetat pentru agresiune sexuală, după ce o femeie a depus o plângere la poliția din Santa Monica anul trecut, scrie Agerpres citând AFP. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

„Un dosar a fost prezentat astăzi de Poliţia din Santa Monica”, o municipalitate aflată în proximitatea metropolei Los Angeles. „Ancheta îl vizează pe Sylvester Stallone”, a explicat miercuri purtător de cuvânt al Procurorului districtual din Los Angeles, Jackie Lacey. „Dosarul este examinat de echipa noastră de specialişti în infracţiuni de natură sexuală”, a adăugat el.

Sylvester Stallone, acuzat de agresiune sexuală!

Femeia care a făcut plângerea în noiembrie 2017, susține că starul hollywoodian, în vârstă de 71 de ani, celebru pentru rolurile interpretate în francizele de acţiune „Rocky” şi „Rambo”, a agresat-o în anii 1990. Avocatul actorului susține că acesta a avut o relaţie cu victima prezumtivă în timpul unor filmări ce au avut loc în Israel în 1987, într-o perioadă în care era celibatar. Acelaşi avocat a precizat că Sylvester Stallone intenţionează să depună în instanţă o plângere împotriva acelei femei, pe care o va acuza de fals în declaraţii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×