Studiu: ce legătură există între vaccinare și autism? Toate mamele ar trebui să știe asta

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
05/03/2019, 14:26
Studiu: ce legătură există între vaccinare și autism? Toate mamele ar trebui să știe asta GALERIE FOTO
Iată ce legătură este între vaccinare și autism? Mamele trebuie să ia la cunoștință asta!

Mamele trebuie să aibă la cunoștință acestea! Vaccinare nu are nicio treabă cu autismul! Un specialist al Direcției de Sănătate Publică din Botoșani a explicat în detaliu care sunt consecințele grave ale refuzului unui vaccin. Mulți părinți sunt din ce în ce mai speriați din cauza controverselor create de suspiciuni sau îndoieli și contraziceri între cazuri diverse.

Medic, despre legătura dintre vaccinare și autism: „Nu există”

”Vizavi de aceste păreri care invadează netul am un singur lucru de spus. Deşi am căutat cu disperare în urmă cu câţiva ani să depistez un studiu epidemiologic care să facă legătura dintre vaccinare şi aceste boli, nu am găsit.

Nu am găsit fiindcă nici nu putea să existe. Atât autismul, cât şi Sindromul Down, sunt afecţiuni cu componentă genetică. Ele se manifestă în mod primar, încă din momentul concepţiei, nu ulterior. Nu au cum să aibă legătură şi nici nu există dovada ştiinţifică”, a spus Laura Acatrinei, medic. Nenumărate zvonuri că vaccinul poate dăuna se tot adună în spațiul public, așa că părinții devin din ce în ce mai contrariați în privința acestui subiect.

Există legătură între autism și vaccinare?
Există legătură între autism și vaccinare?

Robert De Niro, despre copilul său cu autism și vaccinarea sa

„Ca părinte al unui copil cu autism, sunt îngrijorat. Vreau să știu adevărul. Nu sunt anti-vaccinare. Sunt pro vaccinuri sigure! Anumiți oameni nu tolerează unele tipuri de medicamente, pot muri din cauza lor, cum e cazul penicilinei. De ce nu se ia în considerare același lucru și cazul vaccinurilor? Dacă ești om de știință vrei sa afli. Dar în cazul vaccinurilor se pare că nu se dorește să se afle prea multe. Ar trebui să ne întrebăm cum fac oamenii autism, de ce unele vaccinuri sunt periculoase pentru anumiți oameni? Nimeni nu vrea să ia asta în calcul sau spun că au cercetat acest aspect, iar acum este un subiect închis. Dar sunt multi părinți care spun că au văzut cum copilul lor s-a schimbat peste noapte. Am văzut la rândul meu ce s-a întâmplat și ar fi trebuit să fac ceva, dar n-am făcut?”, a declarat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×