Steag scump la Iași! Cât a putut să plătească municipalitatea!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/06/2018, 16:15
Steag scump la Iași! Cât a putut să plătească municipalitatea!
Steagul scump din Iasi este amplasat intr-un parculet.

Primăria Iași a cumpărat un steag scump, cu care vrea să se mândrească în anul Centenarului! Are șase metri lungime și patru metri lățime și a costat nu mai puțin de 411 mii de lei! Drapelul este arborat pe un catarg de 41 de metri și este amplasat într-un parc mic din Iași, relatează Digi24.ro.

”Prima dată am crezut că poate e un paratraznet, ceva, arată absolut hidos, chiar acum discutam, era bradul ăla de lângă, ăla ar fi fost mult mai frumos, în 20 de ani s-ar fi făcut frumos, înalt dar avem un catarg scump și urât și cu un steag minuscul”, a spus un ieșean, conform sursei citate. ”Bani irosiți, ar fi putut fi folosiți în altă privință decât un steag, nu știu nu mi se pare o investiție utilă”, a precizat un alt bărbat.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Steagul scump din Iași nu a fost gata la timp, de Ziua Drapelului

Reprezentanții Primăriei Iași susțin că achiziționarea drapelului face parte dintr-un proiect destinat celebrării Centenarului Marii Uniri. ”E vorba de calitatea materialelor, e vorba de manoperă e totuși o investiție care va rămâne în timp și am gândit că această investiție trebuie realizată cu materiale de înaltă calitate”, a explicat, pentru sursa citată, Sebastian Buraga, purtător de cuvânt Primăria Iași. Lucrarea trebuia să fie gata până pe 26 iunie, de Ziua Drapelului, însă inaugurarea a fost amânată până în luna august.

Închide ×