Gabrielei Firea a gafat din nou, de Ziua Drapelului Național! Ce a postat primarul!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/06/2018, 15:39
Gabrielei Firea a gafat din nou, de Ziua Drapelului Național! Ce a postat primarul!
Gafa Gabrielei Firea de Ziua Drapelului Național

Gafa Gabrielei Firea de Ziua Drapelului Național! Primarul Bucureștiului a postat pe pagina oficială de Facebook un mesaj de Ziua Drapelului, însă din dorința de a da un iz patriotic la zi festivă a făcut trimitere la imnul României socialiste din perioada comunistă! Totul a fost ”rezolvat” de staff-ul edilului!

”Cele trei culori ale drapelului național, roșu, galben și albastru unesc trecutul, prezentul și viitorul românilor. Cinstind drapelul, ne cinstim istoria, cultura și tradițiile care ne definesc ca popor. Tricolorul înseamnă viață, înseamnă soare strălucitor și înseamnă cer senin. Să-l sărbătorim astăzi cu toții, așa cum se cuvine. La mulți ani, drapel romanesc!”, a scris Gabriela Firea, care a încheiat postarea cu #treiculoricunoscpelume, amintind de versurile imnului României socialiste din perioada comunistă.

Gabrielei Firea a gafat pe Internet, dar echipa a ”rezolvat” totul

Gafa politicienei PSD a fost imediat semnalată de internauți, însă toate mesajele acestora au fost imediat șterse de staff-ul Primăriei care se ocupă cu administrarea paginii oficiale a Gabrielei Firea. Mulți dintre ei au fost blocați. Mai mult, staff-ul primarului General a șters ultima parte a postării, respectiv #treiculoricunoscpelume.

Gabrielei Firea, gafa de Ziua Drapelului
Gafa Gabrielei Firea de Ziua Drapelului!
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×