Starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez s-a agravat! Medicii sunt rezervați

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
15/10/2019, 10:47
Starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez s-a agravat! Medicii sunt rezervați GALERIE FOTO
Starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez s-a agravat. Sursa foto: ciao.ro

Vești proaste vin de la Spitaul Elias din Capitală, acolo unde starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez s-a agravat! Medicii au precizat că marea actriță a teatrului din România este în continuare intubată și ventilată mecanic.

Starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez s-a agravat

”Este într-o stare gravă. Este intubată și ventilată mecanic, este într-o stare severă. Starea dumneaei s-a agravat”, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silviu Negoiță.

Tamara Buciuceanu Botez a fost internată de urgență la spital în urmă cu aproape două săptămâni, după ce a început să aibă mai multe simptome specifice unei afecțiuni cardiace. Starea de sănătate a actriței se îmbunătățise și chiar a cerut familiei să-i aducă plăcintă cu vișine. Se pare că situașia s-a schimbat în mod dramatic, iar medicii au fost nevoiți s-o resusciteze.

Starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez s-a agravat
Starea de sănătate a actriței Tamara Buciuceanu Botez s-a agravat

”Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea”

Marea actriță a teatrului românesc s-a retras de pe scenă și nu a mai ieșit din casă de doi ani. „Am zile mai bune și zile mai proaste. Sunt zile în care nu mă simt așa bine, am și eu o vârstă, am și eu problemele mele de sănătate, ca orice om. Aș vrea să ies din casă, dar nu pot pentru că e frig. Eu m-am retras din activitate ca să-mi văd liniștită de bătrânețea mea. M-a retras pentru că am obosit, nu mai pot. Vreau sa să stau și eu liniștită și să am grijă de sănătatea mea”, declara Tamara Buciuceanu Botez în urmă cu trei ani, potrivit Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×