Smiley a dezvăluit secretul din spatele succesului său: “Cred în muzica făcută din suflet”

Alexandra Chivu    Catalin Nae   
în Stiri mondene
05/05/2019, 19:28
Smiley a dezvăluit secretul din spatele succesului său: “Cred în muzica făcută din suflet” GALERIE FOTO
Smiley a dezvăluit secretul din spatele succesului său Sursă foto: facebook.com

Smiley, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, a dezvăluit, într-o postare pe care a făcut-o în mediul online, secretul din spatele succesului său. Longevivul interpret de muzică ușoară a scris că muncește foarte mult pentru a obține ceea ce își dorește.

Smiley a dezvăluit secretul din spatele succesului său

De altfel, dintr-un interviu oferit de CRBL, cândva coleg de scenă cu Smiley, se cunoaște că artistul a trecut prin foame și lipsuri până să ajungă mare. De atunci, vedeta a ajuns la o concluzie: norocul nu există. În viziunea sa, artistul afirmă clar că nu crede în noroc, ci că este nevoie de muncă, talent și foarte multă disciplină pentru îndeplinirea visurilor. „Muncesc zi de zi pentru ce vreau să obțin… Eu nu cred în noroc… Cred în talent, muncă, disciplină, focus și o echipă inimoasă și dedicată… Cred în muzica făcută din suflet și cu suflet. Cred în oameni pasionați. Cred în Dumnezeu!”, este mesajul transmis de artist pe contul său de socializare.

Trecând la dragoste, despre Smiley se spune, de câțiva ani încoace, că s-ar iubi cu Gina Pistol. Chiar dacă zvonurile se rostogolesc de atâta amar de vreme, niciunul dintre ei nu afirmă, însă nici nu infirmă informațiile. Unii ar spune că blondina nu are timp pentru dragoste, dat fiind că este implicată în mai multe proiecte, cel mai mare fiind reprezentat de ”Asia Express” și că artistul ar fi și el mult prea ocupat pentru un astfel de legământ.

Smiley a dezvăluit secretul din spatele succesului său: “Cred în muzica făcută din suflet”
Artistul nu crede în noroc
Sursă foto: facebook.com

Despre Smiley

Pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, este cunoscut de public sub numele de Smiley. Cântăreț, compozitor și producător muzical, a fost membru al trupei Simplu, care l-a propulsat în carieră. În vârstă de 35 de ani, și-a început aventura în lumea muzicii, când a început să cânte singur, în 2008 lansându-și primul album, intitulat ”În lipsa mea”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×