Simona Trașcă s-a pozat goală, în cadă! Fotografia a ajuns pe rețelele de socializare!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
02/07/2018, 17:28
Simona Trașcă s-a pozat goală, în cadă! Fotografia a ajuns pe rețelele de socializare! GALERIE FOTO
Simona Trașcă s-a pozat goală în cadă

Rețelele de socializare, la un pas să se aprindă, după ce Simona Trașcă a postat o fotografie în care apare goală, în cadă! Senzuala blondină, care a dovedit însă că poate deveni o adevărată luptătoare, este acoperită doar de spuma de baie, iar poziția în care s-a lăsat fotografiată nu face decât să întețească fanteziile bărbaților care au rămas cu gura căscată. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

 

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Simona Trașcă este una dintre cele mai sexy dive ale showbiz-ului din România. Nu degeaba este ea supranumită Pamela de România! Deși sânii care au făcut-o faimoasă nu sunt vizibili în spatele mâinilor, piciorul întins pe care se preling picături de apă și spumă este de ajuns să-i facă pe bărbați să viseze cu ochii larg deschiși!

Simona Trașcă și-a innebunit fanii, după ce s-a pozat goală în cadă

”Femeie frumoasă! / Nu ai voie să pui poze d-astea / Ce sexy ești, Simo, te iubesc, te vreau lângă mine o noapte, să te iubesc, să te sărut peste tot”, a fost o parte din comentariile primite.

Închide ×