Simona Trașcă, bătaie într-un club de fițe din Mamaia! Imagini fără precedent!

în Stiri mondene
30/04/2018, 15:14
Simona Trașcă, bătaie într-un club de fițe din Mamaia! Imagini fără precedent! GALERIE FOTO
Simona Trașcă s-a luat la bătaie cu un bărbat, într-un club de fițe din Mamaia

Cunoscută în showbiz pentru ieșirile ei violente, Simona Trașcă a fost din nou implicată într-o bătaie într-un club renumit. Blondina s-a luat de această dată la îmbrâncit, pumni și picioare cu un bărbat.

Cunoscuta prietenă a Loredanei Chivu s-a simțit deranjată de comentariile indecente ale unui petrecăreț dintr-un club de fițe de la malul mării. Deși acesta părea mult mai bine făcut decât ea, Simona nu a stat o clipă pe gânduri și a și sărit să îi aplice o corecție tânărului. Din păcate, nici acesta din urmă nu a stat cu mâinile în sân, așa că a ieșit o altercație presărată cu pumni și picioare, dar și vorbe de duh.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Simona Trașcă, implicată într-o bătaie de zile mari

Cea care a încercat să o scoată pe Simona Trașcă din mijlocul bătăii a fost nimeni alta decât Loredana Chivu. Aceasta din urmă a încercat să o stăpânească și să o ia pe amica ei de acolo, înainte ca lucrurile să degenereze. Imaginile cu actele violente fac acum înconjurul țării.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×