Simona Halep și-a construit vila după modelul Casei Albe din SUA

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/06/2018, 13:00
Simona Halep și-a construit vila după modelul Casei Albe din SUA GALERIE FOTO
Simona Halep si-a construit vila dupa modelul Casei Albe a SUA

Simona Halep și-a construit o vilă după modelul Casei Albe a SUA! Celebra sportiva are casă în apropiere de strada bunicii sale din partea tatălui, al cărui prenume îl poartă! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Campioana de la Roland Garros investește în tot mai multe proprietăți banii strânși din tenis. Halep are bunuri de mare valoare atât și la munte, dar și la mare, în Constanța natală. Acasă, ”Simo” și-a ridicat o vilă impunătoare, pe strada Chiliei din Constanța. Imobilul tronează la doi pași de strada Bibescu Vodă, pe care se află casa bunicilor din partea tatălui.

Simona Halep si-a construit vila dupa modelul Casei Albe a SUA

Specialiștii consultați de ”Libertatea” susțin că vila Simonei prezintă o arhitectură interesantă, care se deosebește cu specificul zonei. Din față, palatul Simonei Halep seamănă izbitor cu Casa Albă, care adăpostește familia aflată în fruntea Statelor Unite ale Americii. De fapt, este o copie în miniatură, începând cu coloanele din față și terminând cu forma geometrică din ”frunte”, un triunghi specific celei mai cunoscute clădiri din SUA. Locuinţa este de tipul D+P+1. La fel ca și la ”Casa Albă”, proprietatea Simonei este înconjurată de un covor de iarbă, scrie libertatea.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×