Sfinții Mihail și Gavriil: cele mai frumoase 30 de mesaje pentru sărbătoriți

Silviu Ghering    Claudiu Melinte   
în Stiri mondene
08/11/2018, 10:11
Sfinții Mihail și Gavriil: cele mai frumoase 30 de mesaje pentru sărbătoriți GALERIE FOTO
Sfinții Mihail și Gavriil: cele mai frumoase 30 de mesaje pentru sărbătoriți

Calendarul Ortodox are cruce roșie în ziua de 8 noiembrie. Sfinții Mihail și Gavriil sunt prăznuiți de credincioși cu bucurie și mese întinse, cu obiceiuri și tradiții păstrate cu smerenie din vechime! Nu se muncește în această zi, se merge la biserică și se sfințesc hainele, se petrece apoi cu cei dragi care poartă aceste două nume și numeroaselor derivate ale lor.

În România sunt peste 1,3 milioane de Mihaele și Mihai, Gabriele și Gabrieli plus alte zeci de variațiuni pe aceeași temă, de la Mișa și Mișu la Gavrilă și Gavrilița. Urări, mesaje, felicitări sunt cu miile. De la cele cuminți, tradiționale, STAS, gen „Cu ocazia zilei numelui tău, își doresc sănătate și prosperitate!”, la cele mai haioase, ca, de exemplu, „Să trăieşti o mie de ani şi înc-o viaţă, să petrecem și să bem până dimineaţă!”. Citiți în continuare alte variante care să vă inspire să urați cunoscuților sărbătoriți de ziua Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil tot ce simțiți, în… cunoștință de cauză!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Calendar ortodox. 8 noiembrie. Sfinții Mihail și Gavriil: cele mai frumoase mesaje pentru sărbătoriți

 • „Fie ca din această zi Sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer La mulţi ani!”
 • „Îngerul Gavriil, înger al Bunei Vestiri, să îţi călăuzească paşii ca să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine! La mulţi ani!”
 • „Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani!”
 • „Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului «La mulţi ani!»”
Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil aduc bucurie și prilej de mare sărbătoare pe 8 noiembrie în fiecare an lăsat de la bunul Dumnezeu
Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil aduc bucurie și prilej de mare sărbătoare pe 8 noiembrie
 • „De Sfântul Mihail şi Gavriil, fie ca cei dragi să te înconjoare cu caldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special! La mulți ani!”
 • „De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire. La mulţi ani!”
 • „De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire şi sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele spuse și nespuse!”
 • „Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori”
Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil sunt prăznuiți cu mare cinstire de toți credincioșii ortodocși și catolici în fiecare an de 8 noiembrie
Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil sunt prăznuiți cu mare cinstire de toți credincioșii ortodocși și catolici
 • „Fie ca Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril să coboare harul asupra ta și să-ți facă viața frumoasă ca tine!”
 • „Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate și iubire, prieteni adevăraţi şi multă bucurie! La mulți ani!”
 • „De ziua ce-ţi surâde-n prag, / De-i porţi frumosul nume / Eu îţi doresc tot ce-i mai drag / Şi mai frumos pe lume!”
 • „Să-ţi dea Domnul sănătate / Plăcerile preferate / Viaţă lungă pământească / Ce doreşti să se-mplinească!”
Sfinții Arhangheli MIhail și Gavriil veghează asupra gospodăriilor și călăuzesc drumul muritorilor de la naștere până la plecarea spre Dumnezeu, sunt mijlocitori între oameni și Divinitate
Sfinții Arhangheli MIhail și Gavriil veghează asupra gospodăriilor și călăuzesc drumul muritorilor de la naștere până la plecarea spre Dumnezeu
 • „La mulți ani de ziua Sfântului tău Arhanghel, o oră de veselie, o zi de surprize, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, o viață de sănătate, fericire, noroc şi iubire!”
 • „Să ai parte de un ocean de sănătate, un munte de noroc și un camion cu bani! La mulți ani!”
 • „La mulți ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulți ani și sus paharul!”
 • „Hai noroc şi voie bună / Să petrecem împreună / C-astăzi este o zi mare / Și-i motiv de sărbătoare! / La mulţi ani cu sănătate / Să-ți dea Dumnezeu de toate!”
 • „La mulți, mulți ani cu mulți, mulți bani! …N-am găsit altă rimă… Sănătate maximă și iubire câtă poți duce!”
 • „La mulți ani de Sfântul tău / Să-ți dea bucurii la greu! / Iubire și sănătate / Să ai pe masă de toate! / Să-ți trăiască toți cei dragi / În necaz să nu te bagi! / Liniște, noroc din plin / Dai și tu un kil de vin?!”
Sfinții Mihail și Gavriil dau numele lor unui număr de peste 1,3 milioane de români. La mulți ani tuturor acestora!
Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil dau numele lor unui număr de peste 1,3 milioane de români
 • „Fericirea este rară, dar un Mercedes la scară, conturi pline, ranch la mare și-o cabană-n vârf de munte să nu ți se pară multe! La mulți ani cu sănătate, să-ți dea Sfântul tău de toate!”
 • „La mulţi ani cu sănătate, să-ți dea «Domnul» tău de toate! Să te pupe norocul cu iubire pe frunte, veselie pe-un obraz și bucurii pe celălalt!”
 • „La mulţi ani, să ai o sănătate beton, cont beton, vilă de beton şi să n-ai noroc de ghinion!”
 • „Lumea toată-i trecătoare / Oamenii se trec şi mor / Doar tu eşti nemuritoare / La mulţi ani şi mult umor!”
Sfinții Mihail și Gavriil: urări din suflet pentru toți sărbătoriții! Inspirați-vă ți urați!
Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil: urări din suflet pentru toți sărbătoriții!
 • „Să trăieşti o mie de ani şi înc-o viaţă, să petrecem și să bem până dimineaţă!”
 • „Sub tavan de stele / Şi cu bani şi fără bani / Într-un miez frumos de noapte / Lumea-ţi spune «La mulţi ani!»”
 • „Un simplu «La mulţi ani!» plin de nobleţe, acum că m-am debranşat şi gândesc la rece!”
 • „Este ziua ta de nume / Să fii cel/cea mai tare-n lume! / Pregăteşte băutura, că venim să te urăm / Și la greu nu te lăsăm! / La mulţi ani cu sănătate / Bucurie şi de toate!”
Sfinții Mihail și Gavriil: cele mai ...haioase mesaje pentru sărbătoriți! Citiți și râdeți cu sărbătoriții!
Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil: cele mai …haioase mesaje pentru sărbătoriți
 • „Găbiţă, Găbiţă, să ieşi la portiţă, c-am venit pe la tine, să-ţi urez «La mulţi ani» şi o căruţă de bani!”
 • „Ți-aș ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teama că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc! Așa că rămân la tradiționalul «La mulţi ani!»”
 • „E 8 noiembrie şi nu-i o toamnă foarte rea, să stăm totuşi în casă şi să beam în cinstea ta! La mulţi ani!”
 • „O sută de ani ca-n Rai / Bani și soare ca-n… Dubai! / La mulți ani, dragă Mihai!”

„Sfinții îngeri reflectă slava lui Dumnezeu și o vestesc oamenilor. Sunt icoane ale sfințeniei, dreptății și bunătății Lui. Iar Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil sunt în fruntea celor nouă cete de îngeri. Să le aducă mântuire și liniște sufletească credincioșilor care le poartă numele. Eu le doresc sănătate și credință în Dumnezeu” – Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Închide ×