Șef din Jandarmeria Ialomița, acuzat că și-a însușit banii pierduți de o fetiță în supermarket

Silviu Ghering    Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 19:16
Șef din Jandarmeria Ialomița, acuzat că și-a însușit banii pierduți de o fetiță în supermarket GALERIE FOTO
Șeful Jandarmeriei Ialomița, acuzat că ar fi luat banii pierduți de o fetiță într-un supermarket!

Un șef din Jandarmeria Ialomița este cercetat de procurori, fiind acuzat că și-a însușit banii pierduți de o fetiță în supermarket. Părinții copilei susțin că jandarmul şi-ar fi însuşit pe nedrept 50 de lei, pe care aceasta i-ar fi pierdut într-un magazin din Slobozia.

Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu o săptămână, când fetița ar fi pierdut o bancnotă de 50 de lei într-un supermarket din Slobozia. În momentul în care s-a întors să îi caute, ar fi văzut că sunt băgați în buzunar de către un bărbat. Copila s-a dus la el și l-a rugat să îi înapoieze banii, însă acesta a refuzat. Ulterior s-a dovedit că insul respectiv este chiar șeful Serviciului Logistic din cadrul IJJ Ialomița. După ce a văzut că bărbatul folosește banii pentru a-și plăti cumpărăturile, fetița și-a sunat părinții și le-a povestit întâmplarea, iar aceștia au depus o plângere la Poliție.

Bărbatul care și-ar fi însușit banii este șeful Serviciului Logistic din Jandarmeria Ialomița
Bărbatul care și-ar fi însușit banii este șeful Serviciului Logistic din Jandarmeria Ialomița

Șeful Serviciului Logistic din Jandarmeria Ialomița, acuzat că și-a însușit banii pierduți de o fetiță

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt și au înaintat cazul Parchetului Militar în momentul în care au aflat că bărbatul este jandarm. „La momentul de față este deschis un dosar penal pe numele dumnealui, este o anchetă în desfășurare. Am colaborat și colaborăm în continuare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Ialomița. În funcție de rezultatul acestei verificări se vor adopta măsurile legale,” a declarat sublocotenentul Andreea Moise, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×