Reacția Jandarmeriei după ironiile clipului despre Eminescu: „Se taie din tine fără milă”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 18:35
Reacția Jandarmeriei după ironiile clipului despre Eminescu: „Se taie din tine fără milă”
Românii au comentat, jandarmeria a răspuns! Ce reacție au avut aceștia după ironiile clipului pentru Eminescu?

Românii au comentat, jandarmeria a răspuns! Ce reacție au avut aceștia după ironiile clipului pentru Eminescu? Oamenii s-au amuzat teribil și au comentat în versuri clipul video postat de forțele de ordine. Aceștia au făcut, în mare parte, referire la cele întâmplate la proteste.

„Dar nu mai cad ca-n basme/Oameni din tot protestul/- „Ce-ți pasă ție, țaran cu 2 clase, /Dac-oi fi eu sau altul? /Trăind în cercul vostru strâmt/ PSD-ul vă petrece, /Ci eu în coasta mea simt/Bastonul dur si rece . „

Jandarmeria Română, reacție după ironiile de la clipul despre Eminescu

Jandarmeria Română a reacționat în cauză, după ce mii de comentarii s-au adunat la postarea clipului despre Mihai Eminescu.  “După ce am văzut și citit întreaga sarabandă de ironii la adresa unei postări făcute pe pagina de socializare a institutuției în care lucrez (și acum vă rog să-mi scuzați postarea subiectivă), m-am gândit astăzi la Patul lui Procust. Știu deja sau intuiesc, o să spuneți că sunt jandarm, eventual analfabet și că n-are rost să fac pe deșteptul, din moment ce pumnii mei minte n-are! Este acel pat îngust în care, dacă ai neșansa să nimerești, și mai grav, să nu încapi în el, se taie din tine fără milă, ca să respecți tiparul.

Jandarmeria Română, reacție după miile de ironii la clipul despre Eminescu
Jandarmeria Română, reacție după miile de ironii la clipul despre Eminescu

Vrem tipare, cu orice preț! Dacă nu respecți tiparul va fi rău. Trebuie să fii neapărat în trend. Trebuie să critici, orice, dar să critici cu multă abnegație. Un tipar a cărui concizie, din păcate, impune și o doză mare radicalism, care de cele mai multe ori exclude nuanțele. Pentru cei care astăzi au trimis mesaje pe pagina de socializare, au ironizat, au creat, au făcut catrene, unele foarte reușite, îmi confirmă încă o data, că românii sunt oameni spirituali, inteligenți și creativi. Mă bucur să știu că activitatea noastră este urmărită de astfel de oameni. Pentru încheiere, aș apela tot la Eminescu…“de aproape două mii de ani ni se predică să ne iubim, iar noi ne sfâșiem.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×