Scrisoarea unui psiholog pentru femeile care simt că nu mai au putere! „Ştiu că eşti confuză”

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 08:44
Scrisoarea unui psiholog pentru femeile care simt că nu mai au putere! „Ştiu că eşti confuză” GALERIE FOTO
Psiholog, scrisoare către femeile care trec prin suferință!

Un psiholog a pus la dispoziție, în mediul online, o scrisoare special scrisă pentru femeile care simt că nu mai au putere. Sopecialistul a atins toate punctele care ar putea să scârțâie în privința încrederii femeilor în forțele proprii. „Dragă femeie care în ultima vreme nu mai simți că ești tu, nu pierde speranța și nu dispera. Pacea ta spirituală, încrederea, buna dispoziție, bucuria și lumina care îți umplu inima se vor întoarce. Știu că ești confuză și îți pare că toata lumea s-a întors împotriva ta. O astfel de perioadă a venit în viața ta, dar cu siguranță va trece.”

Psiholog, scrisoare emoționantă pentru femei

Cunoscutul psiholog Andrei a postat în mediul online o scrisoare pentru femeile care simt că nu mai au putere să lupte. Specialistul a vorbit despre faptul că tot ce se întâmplă rău face parte doar dintr-un capitol și cu toate că deseori poate simt senzația că este de ajuns, n-ar trebui să renunțe niciodată.

„Știu că lucruri mai rele ți s-au întâmplat. Mult mai rele, nu? Iar acum ți se pare că există o singură opțiune – doar să renunți. Dar te înșeli, și foarte mult. Relațiile rele, inima frântă, speranțele și obiectivele nerealizate sunt toate cunoscute pentru tine. Dar știi ce? Ai trecut prin toate.”

Scrisoare către femei
Scrisoare către femei

Doctorul Andrei, sprijin pentru femeile în suferință

„Știm cu toții cum este atunci când inima ta este spartă în milioane de particule mici și trebuie să o colectezi la loc puțin câte puțin. Știm cu toții ce este o relație unilaterala, în care sentimentele tale nu sunt împărtășite. În loc de dragoste și respect ești mulțumită cu singurătate și goliciune. Cu toții știm cum să ne apropiem de obiectivul nostru, dar ceva neașteptat distruge brusc toate planurile tale. Și apoi începi să te gândești la incompetență, slăbiciune și lipsa de valoare. Te învinuiești că nu ai făcut mai mult efort, deși ai putea și ar fi trebuit să faci mai bine.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×