Schimbări la ANAF. Anunțul tranșant al Ministrului Eugen Teodorovici

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 09:55
Schimbări la ANAF. Anunțul tranșant al Ministrului Eugen Teodorovici GALERIE FOTO
Ministrul Eugen Teodorovici, anunț important! ANAF aduce schimbări

Ministrul Finanțelor anunță schimbările apărute la ANAF! „Ca instituţie, pe zona de informatizare şi schimbare a mentalităţii.„De asemenea, acesta a mai declarat și că schimbările țin de ANAF ca „ca instituţie, pe zona de informatizare şi schimbare a mentalităţii”. „(…) cine se va alinia la această schimbare, bine, cine nu, se vor supăra, vor face scandal”, a mai adăugat sursa citată. În cursul zilei de ieri, 13 martie, Teodorovici a declarat despre instituția în cauză că a avut mai mulți de 250 de ofițeri SRI. „Categoric da, au fost ofițeri detașați în acei ani, dar nu mai sunt astăzi. Pe măsură ce detașările expiră, nu se mai prelungesc, nu mai putem accepta aceste detașări”, a spus ministrul. „Au existat astfel de practici, ofițerii ocupau funcții de conducere, își trimiteau dosare singuri”

Schimbări ANAF, anunțate de Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor a anunțat că Agenția Națională de Administrare Fiscală va avea parte de mai multe schimbări pe parcursul anului în curs. „Am spus clar, ca şi politică a ANAF-ului, ne vom concentra, fără să risipim resurse financiare şi umane, şi nu numai pe aceste zone mici unde nu acolo este marea corupţie, asta o dată.

Doi la mână, vor fi nişte modificări legate de ANAF în sensul de a aduce la Ministerul de Finanţe anumite activităţi care vor ajuta foarte mult mediul economic, chiar şi această funcţie de mediere.”

Ministrul Finanțelor a anunțat schimbări la ANAF
Ministrul Finanțelor a anunțat schimbări la ANAF

Eugen Teodorovici, despre ce se va întâmpla la ANAF

„Când o companie are o problemă nu contestă tot la ANAF, e clar că ANAF-ul nu va da un alt punct de vedere decât cel pe care l-a dat iniţial, şi aici Ministerul îşi va asuma să tranşeze într-un fel sau altul această problemă a unui om de afaceri, este o schimbare radicală şi la care s-a ţinut cu ambele mâini, o anumită persoană sau un grup de persoane, pentru că nu vor să dea din mână ce înseamnă putere, asta înseamnă putere pentru sistem”, a declarat Teodorovici, în cursul zilei de miercuri, 13 martie, la Antena 3.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×