Scandal uriaș la TVR, după finala Eurovision 2019: „Totul e decis de la început”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
18/02/2019, 13:23
Scandal uriaș la TVR, după finala Eurovision 2019: „Totul e decis de la început” GALERIE FOTO
Nemulțumiri imense au ieșit la iveală după finala Eurovision România 2019!

TVR este prezent într-un scandal uriaș după marea finală Eurovision 2019. Unii contestă faptul că cea care a câștigat titulatura de reprezentant a meritat pe deplin. Totul a pornit de la faptul că Ester Peony, cea care va participa la marele concurs de la Tel Aviv a câștigat cu toate că nu a fost printre favorite. Fanii au fost șocați în momentele în care acesteia i se acordau punctele. Ester Peony a acumulat în total 65 de puncte, pe locul 2 s-a aflat Laura Bretan cu 60 de puncte, iar pe locul al treilea a fost Bella Santiago, cu 58 de puncte.

„În România totul este pe dos, chiar şi în muzică. Cum să aduci juraţi străini să aleagă piesa care o va concura pe cea din ţara fiecăruia?! Ne-am autosabotat şi la Eurovision, bravo!“, a fost un comentariu adus în scandalul TVR.

TVR, într-un scandal uriaș după marea finală Eurovision România 2019!

Fanii emisiunii sunt nemulțumiți de cea care a câștigat finala Eurovision România 2019. Aceștia susțin că titulatura nu este pe merit, astfel că  Ester Peony nu a fost niciodată favorată de public. TVR se confruntă acum cu critici și acuzații dure în ceea ce privește televotingul la show-ul în cauză. „Păi 90% din votanţi au votat cu Laura şi fetita în roşu avea voturi pe care le poţi număra pe degetele de la o mână! Cum e posibil ca juriul cu o experienţă atât de uriaşa să o trimită pe… la Tel-Aviv??? Ar trebui să facem o petiţie ca Laura să meargă la Eurovision!! E singura soluţie!“,

TVR, scandal imens după finala Eurovision România 2019! fanii sunt nemulțumiți de alegerea făcută
TVR, scandal imens după finala Eurovision România 2019! fanii sunt nemulțumiți de alegerea făcută

„Să vă spălaţi cu juriul pe cap. Să câştige una care a primit doar 3 puncte la televot? Asta înseamnă să fii TVR“.Nedrept, nedrept, nedrept! Votul publicului trebuia să fie 50%! România a ales-o pe Laura. Eu însumi m-am uitat la Eurovision după atâta timp, doar pentru Laura. Ea cred că v-a facut mult rating în seara asta, TVR! Chiar am avut speranţe că în sfârşit vom aduce la Eurovision Europa ceva superior… Jalnic!“, au fost doar câteva dintre comentariile care contestă clasamentul final prin care aceasta a câștigat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×