Scandal la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu! Fiica managerului a filmat pacienții dezbrăcați

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
08/02/2019, 15:29
Scandal la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu! Fiica managerului a filmat pacienții dezbrăcați GALERIE FOTO
Pacienți dezbrăcați, filmați la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu

Scandal la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu! Fiica managerului unității spitalicești a filmat pacienții dezbrăcați, iar imaginile au ajuns în spațiul public. Șefa secției a fost destituită în urma scandalului, însă contestă decizia și susține că era în concediu în momentul în care a fost făcută filmarea.

Scena în care apar pacienții dezbrăcați în secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență din Târgu Jiu ar fi fost filmată chiar de fiica vitregă a managerului Gigel Capotă. „O să apară un film cu ce s-a întâmplat acolo, în secție. Noi știam acest film care s-a întâmplat, nu o să vă povestesc despre el, o să-l vedeți, că o să apară, dar noi, comitetul director, ne-am dus în cadrul acestei secții, noi în orice secție trebuie să știm în orice moment ce se întâmplă, și știm, pentru că avem toate pârghiile necesare ca să știm și să intervenim administrativ”, a declarat managerul în cadrul unei conferințe de presă.

Filmarea a fost făcută de fiica managerului spitalului
Filmarea a fost făcută de fiica managerului spitalului

Pacienți dezbrăcați, filmați la Spitalul de Psihiatrie din Târgu Jiu

În urma scandalului iscat după ce în spațiul public au apărut imaginile cu pacienții dezbrăcați, managerul spitalului a decis să facă schimbări de personal, însă atât șefa secției, cât și asistenta-șefă contestă decizia. Pe imaginile surprinse de fiica vitregă a managerului apare o pacientă îmbrăcată sumar, care se sărută cu un alt pacient printr-un grilaj. Totul s-ar fi petrecut în vara anului trecut, când șef de secție era medicul Gabriela Pătrășcoiu. Aceasta susține, însă, că se afla în concediu când a fost făcută filmarea.

„Această fiică a domnului manager și-a permis să facă o filmare, filmare pe care a distribuit-o pe Facebook, la anumite persoane, lucru de care eu am aflat abia în data de 11 decembrie, întâmplător. Am avut o convorbire cu managerul în decembrie și i-am cerut să analizăm cazul sau să formeze o comisie care să cerceteze cele întâmplate, la care mi-a răspuns că ştie el ce are de făcut. A doua zi, în 12 decembrie, a convocat o ședință fulger în secție, cu personalul de serviciu, el și directorul medical, în care ne-a făcut cu ou și cu oțet”, a declarat Gabriela Pătrășcoiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×