Sânziana Buruiană trăiește o dramă. Tatăl ei este hrănit artificial

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/08/2019, 13:10
Sânziana Buruiană trăiește o dramă. Tatăl ei este hrănit artificial
Sânziana Buruiană se luptă pentru viața tatălui ei. Sursa foto: Instagram Sânziana Buruiană

Sânziana Buruiană este mereu zâmbitoare, glumeață și vorbește de fiecare dată cu entuziasm despre viața ei, însă fosta asistentă de televiziune ascunde o mare dramă. De trei luni de zile, aceasta se roagă pentru însănătoșirea tatălui ei, care este ținut la aparate și e hrănit artificial.

Sânziana Buruiană trăiește o mare dramă: tatăl ei a suferit o operație pe cord deschis, iar acum e supravegheat de doctori

Blonda susține că ea și mama ei fac eforturi mari pentru a-l readuce pe tatăl ei pe linia de plutire. Familia nu știa despre problemele pe care bărbatul le-a avut cu inima, iar acum toți apropiații se luptă din greu pentru acesta. Sânziana a dezvăluit la Antena Stars că tatăl ei a suferit o complicată operație pe cord, iar acum cea mai mare provocare pentru ea și mama ei este să găsească o clinică unde să fie mai în siguranță.

Sânziana a mai spus că e dezamăgită că niciunul din colegii de muncă ai tatălui său nu s-a interesat de starea de sănătate a acestuia și că în această luptă grea sunt doar ea și mama ei. Vedeta a spus că, slavă Domnului, tăticul ei a ieșit din comă și respiră, dar este în continuare hrănit artificial și supravegheat de aparate.

sânziana buruiană
Sânziana caută o clinică unde tatăl ei să fie în siguranță. Sursa foto: Instagram Sânziana Buruiană

Sânziana: „Încă este hrănit artificial”

„Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină (…). A ieşit din comă, este treaz, respiră singur, dar încă este hrănit artificial”, sunt declarațiile Sânzianei Buruiană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×