Sânziana Buruiană, la cuțite cu Andreea Tonciu! Care este ultimul conflict!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
04/05/2018, 14:09
Sânziana Buruiană, la cuțite cu Andreea Tonciu! Care este ultimul conflict!
Sânzian Buruiană, la cuțite cu Andreea Tonciu!

Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu, odată nedespărțite, s-au îndepărtat de ceva vreme și prietenia a fost dată parcă pe un război rece. Recentele zvonuri privind un posibil divorț al Andreei Tonciu le-a învrăjbit pe cele două.

”Nu pot spune prea multe lucruri, pentru că eu nu am mai vorbit cu ea de foarte mult timp. Eu nu doresc răul nimănui, chiar dacă nu am mai ținut legătură. Cred că mai multe lucruri vă poate spune ea sau prietenele cu care a fost la mare. Nu vreau să comentez pe tema acestui subiect. Eu personal îmi doresc liniște”, a declarat zilele trecute pentru cancan.ro, Sânziana Buruiană.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Sânziana Buruiană, la cuțite cu Andreea Tonciu, după declarațiile legate de divorțul Andreei

Declarația însă a enervat-o la culme pe Andreea Tonciu. ”Eu chiar nu am ce să vorbesc despre această domnişoară. Nu am mai vorbit de foarte mult timp. Nu mă interesează. Cu toate că ea se bagă aşa în viaţa mea şi nu ştiu de ce. Ea şi-a permis să îşi dea cu părerea despre ce s-a întâmplat de 1 mai la mare când nici măcar eu nu ieşisem să fac o declaraţie, dar a vorbit ea a spus Andreea Tonciu într-o emisiune TV.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×