Rugăciunea de sâmbătă care aduce fericire! Este de mare ajutor dacă o spui azi

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
06/07/2019, 18:25
Rugăciunea de sâmbătă care aduce fericire! Este de mare ajutor dacă o spui azi
Rugăciunea zilei de sâmbătăa duce fericire. Sursa foto: respectsiprietenie.ro

Cu toții ne dorim să avem parte de fericire, dar mai ales de sănătate în viețile noastre, iar pentru ca aceste idealuri să se realizeze, ne îndreptăm adesea către Divinitate. De aceea, în rândurile următoare, FANATIK îți prezintă rugăciunea pe care trebuie să o rostești în fiecare sâmbătă.

Rugăciunea de sâmbătă. Rostește-o pentru a avea parte de fericire

Te rog, Doamne, dă-mi răbdare, înţelepciune, dragoste desăvârşită, nădejde nezdruncinată şi toate virtuţile care ne trebuie ca să ne mântuim. Apără-mă de oameni gâlcevitori, de oameni rătăciţi, de patimi şi păcate. Ajută-mă, Doamne, la sfârșit de săptămână, ca să nu mă lepăd de Tine în nici un fel.Păzeşte-mă de ceasul încercărilor şi scrie numele meu în Cartea Vieţii Tale.

Deschide, Doamne, urechile sufletelor noastre, ca să audă glasul trâmbiţei Tale celei de mântuire şi să înviem pentru viaţa veşnică. Trimite tuturor creştinilor din toată lumea har şi putere, ca să biruiască orice rău şi vino în ajutor la tot creştinul cel necăjit şi întristat, care are trebuinţă de ajutorul Tău. Pentru noi, oile păşunii Tale, numai Tu eşti apărătorul cel puternic şi numai în Tine ne încredem, de aceea te rugăm să ne ajuţi şi să nu ne lepezi de la faţa Ta. Ascultă, Doamne, ruga mea! Acum și pururea și în vecii vecilor, Amin!” , este textul rugăciunii fericirii, pe care toți credincioșii trebuie să o rostească în fiecare zi de sâmbătă, pentru a avea parte în viețile lor de belșug, sănătate și, bineînțeles, fericire.

Această rugăciune trebuie rostită în fiecare zi de sâmbătă. Sursa foto:evz.ro
Această rugăciune trebuie rostită în fiecare zi de sâmbătă. Sursa foto:evz.ro

Astăzi îl prăznuim pe Sfântul Sisoe

Sâmbătă, 6 iulie este o zi importantă pentru toți credincioșii, întrucât îl prăznuim pe sfântul cuvios Sisoe cel Mare. Potrivit calendarului creștin-ortodox, acesta a fost ucenicul Sfântului Antonie cel Mare, primind de la Dumnezeu puterea de a vindeca bolnavii, a scoate duhurile rele și a învia morții.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×