Romica Jurca i-a transmis un mesaj lui Busu: ”Un lucru este cert…”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
05/01/2019, 18:32
Romica Jurca i-a transmis un mesaj lui Busu: ”Un lucru este cert…”
Romica Jurca i-a transmis un mesaj plin de gânduri bune lui Busu

Romica Jurca a avut un mesaj pentru colegul ei de la televiziunea concurentă. După ce Florin Bucuioc a revenit în lumina reflectoarelor și s-a întors, spre bucuria tuturor, în locul pe care mulți doreau ca acesta să-l ocupe din nou, colega sa i-a transmis gânduri bune și putere de muncă. ”Un lucru este cert, că publicul telespectator ne simptizeză cam la fel pe amândoi. Deși suntem de specialități diferite, el este omologul meu în prezentare meteo de la Pro TV și îi doresc sănătate beton, putere de muncă și fie ca mulți ani de aici încolo să ne facem concurență!

Chiar dacă nu ne-am cunoscut, suntem colegi de prezentare. De multe ori am văzut că în situații din aceastea foarte dificile, medicii sunt destul de rezervați, problemele pe care le-a avut Florin Busuioc, din câte am aflat și eu din presă, au fost unele extrem de serioase. Contează foarte mult și dacă a zile și câte ai. Eu l-am perceput pe Florin Busuioc ca un om puternic”, a declarat Romica Jurca.

Colega lui Busu, Romica Jurcă, i-a transmis un mesaj emoționant

Acum câteva zile, Busu a prezentat din nou rubrica Meteo din cadrul știrilor Pro TV. Actorul, după ce a suferit un infarct în luna noiembrie a anului precedent, când se afla pe sceva unui teatru din Craiova, a revenit pe sticlă, spre bucuria tuturor românilor. ”Am avut un atac de cord destul de puternic. Nici nu vreau să-mi aduc aminte, sincer. Dacă a fost să fie așa, așa a trebuit să se întâmple.

Romica Jurca i-a transmis un mesaj lui Busu: ”Un lucru este cert...”
Romica Jurca, colega lui Busu, de la o televiziune concurentă, i-a transmis un mesaj emoționant acestuia

Neti mi-a spus că a avut mare încredere ca știa cât trag și cât pot să duc. N-am avut nicio spaimă majoră, pentru că știam că o să-ți revi!” Nu am ramas cu nicio sechela aici. Puteam să am probleme, să am sechele din cauza lipsei de oxigen. Uite că nu s-a întâmplat! Dacă s-ar fi întâmplat acasă…nu mă mai ridicam”, a spus Busu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×