Români împușcați, în Irlanda! Care este acum starea lor și cine sunt agresorii

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
02/01/2019, 12:31
Români împușcați, în Irlanda! Care este acum starea lor și cine sunt agresorii GALERIE FOTO
Doi români au scăpat cu viață, după ce au fost împusșcați în noaptea de Revelion, în Irlanda

Doi români au fost împușcați în Irlanda, în noaptea de Revelion! Cei doi erau chiar la locul de muncă atunci când doi bărbați au intrat în localul în care se aflau aceștia și au deschis focul asupra lor. Cele două victime, Ionuţ Datcu și Vasile Biţică, au ajuns la spital, dar medici spun că viața nu le este pusă în pericol.

Cei doi români, unul de 38 de ani, celălalt de 28 de ani, se află la muncă în Irlanda. Ei erau de Anul Nou la serviciu, la o pizzerie în nordul Dublinului, în momentul în care cei doi agresori i-au împușcat. Aceștia au dat buzna în local și au deschis focul asupra românilor în noaptea de Revelion.

Români împușcați, în Irlanda de Revelion! Unul a fost lovit de glonț în gât, dar a scăpat cu viață

Atacatorii au fost prinși de poliția irlandeză. Conform presei din această țară se pare că este vorba de un bărbat de 44 de ani și fiul său de 16 ani. Cei doi irlandezi arestaţi sunt acuzaţi de tentativă de omor. Românii au scăpat cu viață ca printr-un miracol. Ionuţ Datcu a fost împuşcat în gât, iar celălalt, Vasile Biţică, a primit un glonte în stomac. Niciunul nu are viaţa pusă în pericol, dar rănile sunt grave.

Anchetatorii au „periat” locul din jurul pizzeriei în care doi bărbați români au fost împuscați de o familie de irlandezi, în Dublin

Conform presei, atacatorii au intrat în pizzeria în care lucrau românii la 22 de minute după miezul nopţii şi au deschis focul asupra celor doi angajaţi români. Apoi s-au urcat pe biciclete şi au fugit, dar poliția i-a prins. Irlandezii au fost arestați și sunt acuzaţi de tentativă de omor. Poliția crede că nu este vorba de un jaf, ci de o răfuială mai veche între românii atacați și irlandezii care au ajuns acum după gratii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×