Relație ciudată: el care 74 de ani, ea 21! Cum decurg partidele de amor dintre cei doi

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/03/2019, 17:18
Relație ciudată: el care 74 de ani, ea 21! Cum decurg partidele de amor dintre cei doi GALERIE FOTO
Milojko Bozic şi Milijana Bogdanovic se iubesc deși ea are doar 21 de ani, iar el 71

O tânără de 21 de ani se iubește cu un bărbat de 74 de ani, iar, în ciuda diferenței mare de vârstă, fata a dezvăluit că relațiile intime decurg normal și că ea este fericită alături de el. Este vorba de Milojko Bozic şi Milijana Bogdanovic, care formează un cuplu de câteva luni și se gândesc și la pasul cel mare, la o căsnicie. Cei doi își vor uni destinele pe data de 7 septembrie 2019. Ce detalii a mai oferit fata de 21 de ani despre relația de cuplu?

El are 74 de ani, ea 21! Cei doi se gândesc la nuntă!

Milojko Bozic şi Milijana Bogdanovic trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care, din păcate pentru aceștia, este umbrită de gurile rele care spun că relația lor este una interzisă. Cei doi formează un cuplu de câteva luni de zile și urmează să se căsătorească pe data de 7 septembrie 2019. Milijana Bogdanovic a oferit detalii despre cum decurg relațiile intime între ei.

„Nu văd nimic ciudat în relația noastră. Însă, de când a suferit intervenția chirurgicală (n.r. în urmă cu trei luni) trebuie să-l iau mai ușor. Însă, când vine vorba de relații intime, Mikan este exact ca un tânăr. Nu are nevoie de Viagra”, a spus acesata. Bărbatul a declarat faptul că este dezamăgit că părinții tinerei nu sunt de acord cu relația lor și că le contestă iubirea. „M-au atras bunătatea și frumusețea sa. Totul este mai sexy cu ea. O cunosc de când era mică, dar niciodată nu m-am gândit că s-ar putea ajunge la așa ceva”, a declarat el.

Ea are 21 de ani și el 74! Amorezii se gândesc la o căsătorie
Ea are 21 de ani și el 74! Amorezii se gândesc la o căsătorie

Relație interzisă! Ea are 19 ani, el 62

Un alt cuplu atipic este format din Samantha Simpson și JR. Amândoi susțin că cei 43 de ani are îi despart nu intervin în povestea lor de dragoste. „Când ieşim în public, lumea crede că sunt la plimbare cu tataie. Lumea nu poate înţelege că ne iubim într-un alt fel”, a povestit tânăra.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×