Relație ciudată, ea are 19 ani, el 62: „Când ieșim la plimbare, lumea zice să sunt cu tataie”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
27/02/2019, 11:59
Relație ciudată, ea are 19 ani, el 62: „Când ieșim la plimbare, lumea zice să sunt cu tataie”
Tânăra de 19 ani s-a îndrăgostit nebunește de un bătrânel

O vorbă din bătrâni spune că dragostea e oarbă, iar afirmația se dovedește a fi cât se poate de adevărată. Cel puțin așa reiese din povestea pe care o veți citi în cele ce urmează. Este vorba despre Samantha Simpson, o tânără de  19 ani, din Kansas, Statele Unite ale Americii, care s-a îndrăgostit nebunește de un bărbat.

Nimic inedit sau neobișnuit până aici, însă alesul inimii sale este nimeni altul decât JR, un bătrânel de 62 de ani. Cei doi s-au cunoscut pe când Samantha  doar ce împlinise vârsta de 18 ani. „Bunicuțul” a început să o curteze, prin tot felul de gesturi romantice. I-a cumpărat flori, a invitat-o în oraș, s-au plimbat împreună sub clar de lună, până când a reușit să o cucerească. De atunci, Samantha Simpson și JR trăiesc o poveste de dragoste în toată regula.

Samantha Simpson și JR, un cuplu atipic

Cu timpul,relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă, cei doi luând decizia de a se muta împreună, în urmă cu 6 luni. Cuplul locuiește acum într-un apartament din Wichita, Kansas, transformat în propriul cuibușor de nebunii.

Cei doi s-au căsătorit, iar acum vor să devină părinți
Cei doi s-au căsătorit, iar acum vor să devină părinți

Mai mult decât atât, Samantha și JR s-au logodit și căsătorit ulterior, totul derulându-se extrem de rapid. De câteva luni, cei doi încearcă să aibă și un copil, pentru că ea își dorește foarte mult să devină mamă. „Când ieşim în public, lumea crede că sunt la plimbare cu tataie. Lumea nu poate înţelege că ne iubim într-un alt fel” , a povestit tânăra, mărturisind totodată că JR este afectat de reacțiile ostile din partea vecinilor săi, care îl consideră pedofil. Amândoi susțin că diferența de 43 de ani dintre ei este practic inexistentă. Ba mai mult, se potrivesc de minune și se completează perfect unul pe celălalt, după cum au afirmat amândoi. Acest cuplu reprezintă astfel încă o dovadă că dragostea nu ține cont de obstacole.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×