Reacție PSD, după eșecul de la referendumul pentru familie

Raluca Ogaru  
înStiri de ultima ora
07/10/2018, 22:03
Reacție PSD, după eșecul de la referendumul pentru familie
Prima reacșie a PSD, după eșecul referendumului

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a dat prima reacție a PSD după eșecul total de la referendumul pentru familie 2018. Trebuie menționat că procesul electoral nu va fi validat, din cauza prezenței scăzute de la scrutinul organizat în două zile. Codrin Ștefănescu a subliniat că patru milioane de români au votat și asta arată că vocea lor s-a făcut auzită, în ciuda tuturor lucrurilor. De asemenea, reprezentantul PSD a subliniat ca fiind ”halucinant” comportamentul celor din opoziție, dar și acuzațiile la adresa lui Liviu Dragnea.

”Pentru cei de la USR este o fantasmă medievală, de aceea au atât de puțin în sondaje și sigur la următoarele alegeri nu vor mai intra în Parlament. Este halucinant ceea ce spune domnul Orban. Spune că este un vot de blam pentru domnul Dragnea, este halucinant. În primul rând, nu a fost un demers politic, nu a fost asumat politic de nimeni. E Este halucinant ce fac oamenii aceștia din opoziție! Este haioasă opoziția asta cu domnul Orban și domnul Barna. Ei au făcut boicot?”, a explicat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu susține că oamenii măcar și-au făcut auzită vocea la referendum
Codrin Ștefănescu susține că oamenii măcar și-au făcut auzită vocea la referendum

Reacție PSD, după eșecul de la referendumul pentru familie

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a mai spus că, în condițiile în care referendumul nu a întrunit condițiile pentru validare, oamenii și-au făcut cunoscută părerea despre această problemă a societății contemporane.

”Vreau să vă spun că 4 milioane de români au venit astăzi la vot! 4 milioane este o cifră, este gigant și 4 milioane de români au venit la vot și acolo în cabina de vot și-au exprimat părerea. Este incredibil cum s-a comportant Iohannis. Parcă nu era președintele României, era președintele altei țări. Nu este posibil să te duci la vot în sictir și cu scârbă, seara, pe ascuns.”, a mai adăugat  Codrin Ștefănescu.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×