Reacție neașteptată a lui Nelu Ploieșteanu, când a auzit că fiul lui a murit

în Stiri mondene
22/04/2018, 21:11
Reacție neașteptată a lui Nelu Ploieșteanu, când a auzit că fiul lui a murit
Nelu Ploieșteanu a avut o reacție total neașteptată când a auzit că fiul lui a murit

Nelu Ploieșteanu a avut o reacție total neașteptată, atunci când a aflat că fiul său a murit. Mihăiță suferea de tetrapareză spastică, de la vârsta de un an și a decedat din cauza unor complicații pulmonare.

Când a aflat cea mai cruntă veste despre fiul său, Nelu Ploieșteanu a fost cuprins de o tristețe profundă, dar și de o stare de nervozitate. Pentru că telefonul îi suna întruna, cântărețul l-a izbit cu putere de pământ, spărgându-l în bucăți, potrivit wowbiz.ro.

Fiul lui Nelu Ploieșteanu a murit, vineri seara

Mihăiță a fost dependent de mama sa, de la vârsta de un an. Atunci, a făcut tetrapareza spastică, după admninistrarea unui vaccin. Fosta soție a lui Nelu Ploieșteanu a declarat de mai multe ori că doar moartea o va despărți de fiul ei. Din cauza faptului că a murit în spital, iar mâine este Sfântul Gheorghe, înmormântarea lui Mihăiță ar putea avea loc abia marți sau miercuri.

Mihăiță Ploieșteanu a încetat din viață, vineri seara, la un spital din Capitală. Tânărul era internat pe Terapie Intensivă, iar medicii nu au mai putut face nimic, Problemele pulmonare s-au agravat, iar corpul i-a cedat. În 2016, Mihăiță Ploieșteanu fusese internat cu aceleași probleme, dar atunci, din fericire, medicii l-au vindecat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×