Reacție halucinantă a lui Mircea Badea, după cutremur: ”Era nevoie de unul mai puternic!”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/10/2018, 21:14
Reacție halucinantă a lui Mircea Badea, după cutremur: ”Era nevoie de unul mai puternic!”
Imagine în care este surprins Mircea Badea, în timp ce-și prezenta emisiunea

Iată reacția halucinantă a lui Mircea Badea, după ce a avut loc unul dintre cele mai puternice cutremure din România în ultimii ani. ”Era nevoie de unul mai puternic!”. Vă reamintim că țara noastră a fost zguduită de un seism în ziua de duminică dimineață, la ora 03:38. Mișcarea plăcii tectonice s-a produs cu doar 22 de minute înainte de intrarea în vigoare a orei de iarnă. Seismul a avut o magnitudine de 5,8 pe scara Richter și un epicentru de 152 de kilometri. După acesta, a urmat o replică, ce s-a produs la ora 05:48. Cutremurul a fost înregistrat în Buzău și a avut o intensitate de 3,2 pe scara Richter, cu o adâncime mai mică decât precedentul și anume: 148 de kilometri. La scrut timp, a urmat un altul, la ora 17:48, de 3,8 grade pe scara Richter, cu o adâncime de 117 de kilometri.

Întorcându-ne la subiect, în primă instanță, realizatorul de televiziune a comentat pe baza acestui subiect care a învăluit România și-a așternut grija față de oamenii aflați în acel moment în centrul vechi al Bucureștiului. ”Sper că toate șandramalele din centrul vechi sunt ok. Să nu se fi întâmplat ceva, din cauza corupției, desigur. P.S. Singurul care s-a entuziasmat plin de speranță la cutremurul ăsta a fost Ciolos”, a scris Mircea Badea pe contul său de Facebook.

Reacție Mircea Badea, după cutremur! ”Ar fi fost nevoie de un cutremur și mai puternic să demisioneze guvernul”

Reactia lui Mircea Badea după cutremur
Mesajul postat de realizatorul de televiziune pe contul său de Facebook

Ulterior, acesta a mai postat un mesaj care a răscolit mulți oameni, acesta începând cu ”Ar fi fost nevoie de un cutremur și mai puternic”. Totul se rezuma, de fapt, la situația politicienilor, dacă seismul ar fi fost mai mare. ”Ar fi fost nevoie de un cutremur și mai puternic să demisioneze guvernul. P.S. Asta e, ghinion, n-a fost să fie pentru Ciolos, hoitarul. Mai pândește o tură”, a redactat realizatorul TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×