Reacția soțului directoarei de liceu din Focșani care s-a iubit cu elevul ei! ”A căzut victimă”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
16/05/2018, 15:47
Reacția soțului directoarei de liceu din Focșani care s-a iubit cu elevul ei! ”A căzut victimă”
Reactia sotului inselat

Soțul directoarei de liceu din Focșani care a avut o relație cu un elev rupe tăcerea și spune cum a reacționat soția adulteră pusă în fața imaginilor care au fost publicate în toată presa din România!

”Nu mi-a dat nicio explicație, eu am rămas devastat, pur și simplu nu știam ce să mai comentez la așa ceva. Îmi pare rău și Ovidiu cred că a căzut o victimă în această situație, e un copil până la urmă, chiar dacă are 19 ani, este un copil, un adolescent în formare, totuși, să ne gândim și la lucrul acesta. Și ea, cadru didactic, un lider. Un lider nu ar face așa ceva niciodată. Director, formator de opinie, educă, are viața atâtor elevi în mână”, a spus soțul profesoarei.

Soțul înșelat și directoarea de liceu au un copil de patru ani

”Este o situație dezastru, nu sunt cuvinte de spus, nu știu cum să mă exprim. Au fost neînțelegeri, într-adevăr, situații, dar le-am acceptat pe toate, am trecut peste toate, dar soția a zis că nu s-a întâmplat nimic, nu este nicio problemă, sunt lucruri care se petrec ca în orice familie și trecem peste toate problemele, dar ținând cont de ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile, acum stau și mă gândesc că probabil o fi mințit la anumite lucruri. Eu am avut încredere în ea și ca orice cuplu, bineînțeles, după atâția ani de căsnicie trebuie să ai, imposibil să gândești altfel”, a spus Stelian Ghinea, într-un interviu acordat publicației locale Ziarul de Vrancea. Directoarea Diana Rozalia Tăicuţu și-a dat demisia imediat cum a izbucnit scandalul sexual. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×