Directoarea unui liceu din Vrancea, în tandrețuri cu un elev! Imaginile, făcute publice!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
14/05/2018, 11:06
Directoarea unui liceu din Vrancea, în tandrețuri cu un elev! Imaginile, făcute publice! GALERIE FOTO
În urma scandalului, Diana Tăicuţu şi-a dat demisia din funcţia de director, iar Inspectoratul Şcolar Vrancea a constituit o comisie de cercetare.

Un alt caz de relații interzise între profesori și elevi zguduie România! De data aceasta, chiar directoarea unui liceu din Vrancea se pare că a ajuns pe rețelele de socializare în ipostaze intime cu unul dintre elevii ei! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea a început o anchetă după ce în mediul virtual au fost publicate fotografii în care ar apărea în ipostaze intime directorul Liceului de Arte din Focşani, profesoara Diana Rozalia Tăicuţu, şi un elev de 18 ani.

Directoarea unui liceu din Vrancea care a apărut pe Internet în tandrețuri cu un elev, și-a dat demisia

Directorul liceului şi-a dat demisia, luni dimineaţă. Conducerea ISJ Vrancea a transmis că s-a autosesizat după ce pe internet au apărut fotografii în care ar fi directorul Liceului de Arte din Focşani, alături de un elev. Într-una dintre imaginile care au fost publicate în weekend pot fi observaţi o femeie alături de un bărbat, îmbrăţişaţi, iar în alta apar dezbrăcându-se.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×