Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat de vizita lui Papa Francisc în România

Ciprian Postolache   
în Stiri de ultima ora
13/01/2019, 16:25
Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat de vizita lui Papa Francisc în România GALERIE FOTO
Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat de vizita lui Papa Francisc în România

Gigi Becali a reacționat, după ce a aflat că Papa Francisc vine în România! „Eu nu pot să pup mână decât a preoţilor mei ortodocşi”, a spus finanțatorul de la FCSB, când a aflat că Suveranul Pontif va vizita țara noastră în luna martie a acestui an.

Papa Francisc va face o vizită  în România, la invitația președintelui Klaus Iohannis și a Bisericii Catolice. Suveranul Pontif va ajunge în țara noastră pe data de 31 martie a acestui an. Vizita făcută de cel mai important lider al Biserciii Catolice a fost anunțată de Administraţia Prezidenţială.”Primind invitaţia preşedintelui României, a autorităţilor statului şi a Bisericii Catolice din România, Sanctitatea Sa Papa Francisc va întreprinde o Vizită Apostolică în ţară noastră în perioada 31 mai-2 iunie 2019″, a anunțat Administraţia Prezidenţială, într-un comunicat de presă.

Gigi Becali despre vizita Papei Francisc în România: „Eu nu pot să pup mână decât a preoţilor mei ortodocşi! Să îi dea Dumnezeu sănătate”

Vizita Sanctității Sale, nu l-a impresionat pe Gigi Becali. Cunoscut pentru credința sa ortodoxă, pe care o arată de câte ori are ocazia, finanțatorul de la FCSB a anunțat că vizita Papei Francisc nu înseamnă mare lucru pentru el.  „Pe mine nu mă interesează. Mă interesează Liturghia mea, ortodoxia mea. Patria mea este Sfânta Liturghie a neamului meu. Vine ca invitat şi ca musafir. Eu nu pot să pup mână decât a preoţilor mei ortodocşi. Nu mă interesează de dânsul. Să îi dea Dumnezeu sănătate”, a spus Gigi Becali într-o intervenție la România TV.

Klaus Iohannis s-a întâlnit la Vatican cu Papa Francisc, în mai 2015

Vizita Papei Francisc în România va avea loc pe 31 martie 2019. Suveranul Pontif va vizita oraşele Bucureşti, Iaşi şi Blaj şi sanctuarul marian de la Şumuleu Ciuc. Agenția de presă spaniolă EFE scrie că Papa Francis ales aceeași temă pe care a avut-o și Papa Ioan Paul al II-lea în timpul vizitei sale din 1999, „Să mergem împreună”. Sanctitatea Sa vine în România pentru a „invita la unitate şi pentru a confirma credinţa”, scriu cei de la EFE.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×