Klaus Iohannis, din nou la munte fără Carmen Iohannis. Care ar fi motivul

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
12/01/2019, 19:15
Klaus Iohannis, din nou la munte fără Carmen Iohannis. Care ar fi motivul GALERIE FOTO
Klaus Iohannis a mers la munte fără soția sa, Carmen Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis își petrece acest week-end la munte, pe pârtia de la Păltiniș. Șeful statului a plecat singur în vacanță, stârnind mirarea celor care l-au zărit pe pârtie. Este pentru a treia oară în această lună când președintele apare în public făsă să fie alături de soția sa, Carmen Iohannis, iar deocamdată nu se știe adevăratul motiv. Speculații însă au apărut!

„Dacă avem doi adulți, soți și soție, nu avem prea multe variante. Înseamnă că între ei sunt niște probleme foarte serioase. Să nu ne mirăm dacă o să auzim de oficializarea unei rupturi în viitor”, este declarația făcută de jurnalistul EVZ Mirel Curea pentru postul de televiziune Antena 3.

Președintele Klaus Iohannis adoră să schieze
Președintele Klaus Iohannis adoră să schieze

Klaus Iohannis a mers la munte fără soția sa, Carmen Iohannis

Șeful statului este cunoscut pentru faptul că adoră să își petreacă vacanțele la munte și nu ratează nicio ocazie în care își poate pune schiurile în picioare pentru a urca pe pârtie. Klaus Iohannis a fost surprins în repetate rânduri în stațiunile montane din România, dar sâmbătă nu s-a aflat alături de acesta și soția sa, Carmen Iohannis. Nimeni nu știe încă adevăratul motiv pentru care prima doamnă a României nu s-a aflat alături de soțul ei în vacanță.

Președintele Iohannis a participat joi la ceremonia de deschidere a preşedinţiei Consiliului UE, unde a ținut un discurs în fața celor prezenți. Iohannis a vorbit despre migrație, Brexit, dar și despre provocările și prioritățile României în acest an. „Astăzi avem plăcerea de a marca împreună începutul unei perioade de şase luni importante pentru ţara noastră şi pentru Uniune. Ne propunem să reuşim împreună pe parcursul acestor luni să consolidăm unitatea şi coeziunea, într-un moment cu teste şi mize importante pentru Uniunea noastră”, a declarat Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×