Reacția conducerii grădiniței din Buzău, unde o fetiță ar fi fost dată afară de la serbare pentru că nu avea costum popular

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/12/2018, 11:22
Reacția conducerii grădiniței din Buzău, unde o fetiță ar fi fost dată afară de la serbare pentru că nu avea costum popular
Conducerea grădiniei din Buzău, unde o fetiță ar fi fost dată afară de la serbarea specială pentru sărbătorile de iarnă pentru că nu avea costum popular, a reacționat!

Conducerea grădiniei din Buzău, unde o fetiță ar fi fost dată afară de la serbarea specială pentru sărbătorile de iarnă pentru că nu avea costum popular, a reacționat! Pe scurt, în data de 28 noiembrie 2018, în cadrul unei emisiuni de știri de pe postul local, s-a răspândit știrea cum că la o grădiniță din Cochirleanca, județul Buzău, e scandal. În data de 22 noiembrie 2018, Grădinița cu Program Normal Cochileanca care a ținut serbarea cu pricina, a ținut o ședință cu cercul pedagogic al zonei, care avea ca temă ”Evenimentul zilei-din 100 de ani de istorie a românilor”, activitate la care copiii nu luat parte, deci nu au susținut niciun fel de acțiuni.

Așadar, în cadrul ședinței au participat 31 de educatoare din diferite comune, iar invitații au fost întâmpinați de un grup de copii de la toate grupele. Mai exact, 14 la număr dintr-un total de 52 de copii ai grădiniței. Fetița care ar fi fost dată afară de la serbare, ce a apărut și în reportajul televizat, face parte din grupa mijlocie, segment din care au participat doar 4 copii din 16. De asemenea, copilul domnului Văduva nu a făcut parte din grupul de primire al invitaților, acesta motivând că în acea perioadă fetița a fost răcită.

Conducerea grădiniței din Buzău, unde o fetiță a fost dată afară de la serbare pentru că nu avea costum popular, a reacționat!

Reacția conducerii grădiniței din Buzău, unde o fetiță ar fi fost dată afară de la serbare pentru că nu avea costum popular
Fetița care ar fi fost dată afară de la serbare, ce a apărut și în reportajul televizat, face parte din grupa mijlocie, segment din care au participat doar 4 copii din 16.

Totodată, conform unui drept de replică solicitat de conducerea instituției de învățământ, se subliniază că precis nu a fost vorba despre un moment artistic, precum era relatat pe micile ecrane. ”Având în vedere că nu a fost serbare, nu s-au recitat poezii și nu au fost alte moment artistice, cele relatate in reportajul respectiv, precum și în știrile apărute pe diverse site-uri de știri sunt neadevărate”, se arată în document.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×