Reacția Brigittei Năstase, după ce soțul a fost prins cu două femei!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
25/05/2018, 16:40
Reacția Brigittei Năstase, după ce soțul a fost prins cu două femei! GALERIE FOTO
Reacție Brigitte Năstase

Brigitte Năstase îi plătește polițele lui Ilie Năstase! Frumoasa brunetă se pare că se răzbună pentru perioada în care a avut probleme medicale, iar soțul său nu s-a arătat foarte afectat. Acum l-a lăsat la greu! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Așa a părut și ea vineri, când soțul ei s-a ales cu două dosare penale, în mai puțin de șase ore! Neafectată! Bruneta a mers la locuința lui Ilie Năstase, unde a stat foarte puțin timp. Brigitte a plecat după câteva minute pentru că avea o treabă foarte urgentă. Trebuia să meargă la sală!

Reacția Brigittei Năstase

Brigitte Năstase a mers la o sala de sport, unde și-a făcut un selfie. Imaginea a fost însoțită de un mesaj care nu are legătură cu problemele cu legea pe care le are Ilie Năstase. ”#healtyliving #bodypump (…) #brigittenastase”, a scris Brigitte pe pagina ei de Instagram. Ilie Năstase s-a ales cu primul dosar oenal după ce a refuzat să sufle în etilotest și i-a înjurat pe polițiști. Al doilea dosar penal i-a fost întocmit după ce a trecut pe roșu cu un scuter pentru care nu avea permis de conducere.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×