Reacția băiețelului lui Carmen Burmă, după ce vedeta s-a operat!

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
01/11/2018, 16:28
Reacția băiețelului lui Carmen Burmă, după ce vedeta s-a operat! GALERIE FOTO
Vlăduț, alături de mama sa, Carmen Brumă

Iată reacția băiețelului lui Carmen Brumă, după ce vedeta s-a operat! Aceasta, acum patru ani de zile, a devenit cel mai fericit om de pe pământ, după ce l-a adus pe lume pe fiul ei. De atunci, Carmen a rămas cu niște urme pe corp, care s-au extins o dată cu trecerea timpului. Este vorba despre varice, lucru cu care se confruntă multe femei. Acum câteva luni, vedeta a fost deranjată de aspectul picioarelor lor, iar, pentru a scăpa de ele, vedeta a dorit să intervină chirurgical.

Recuperarea a necesitat un timp de spitalizare, care venea după sine și cu multe restricții. Una dintre ele i-a furat un pic zâmbetul de pe buze acesteia, constând în a nu mai face sport o perioadă. Însă, printre cei fericiți că vedeta este bine și poartă pansamente este micuțul ei, Vlăduț. Cu detalii legate de această situație a venit chiar Carmen, potrivit viva.ro. Aceasta a povestit că încântarea lui a fost atât de mare încât a vrut să marcheze acest eveniment prin câteva însemne. ”El a fost foarte încântat de pansamentul meu, pentru ca l-a desenat, mi l-a personalizat. Mi-a desenat o umbrella, și-a scris numele pe el, din când în când venea și îmi spunea ‘vai, dar trebuie să îți desenez și o prăjitură, că poate ai nevoie”, a dezvăluit Carmen Brumă.

Reacția baiatului lui Carmen Brumă după ce s-a operat
Vlăduț, alături de tatăl său, Mircea Badea

Reacția băiețelului lui Carmen Brumă, după ce aceasta s-a operat! ”Mi-a personalizat pansamentul!”

Cu această ocazie, vedeta a mai povestit că Vlad a fost atras de la o vârstă fragedă de semne, litere și cifre, astfel că acum are și o pasiune legată de asta: recunoaște toate mărcile de mașini existente. ”Vlăduț a fost atras de foarte mic de semne/sigle/forme, litere și cifre. Știe toate mărcile de mașini posibile ( de la fiecare brand știe toate modelele!!!) și le recunoaște pe stradă fără să se uite la sigle. Știe să citească în special cuvintele care au până în 6-7 litere, să facă adunări și scăderi simple, să numere până la 100”, a adăugat Carmen.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×