Carmen Brumă și-a mutat copilul la o grădiniță de stat: ”E unul din coșmarurile mele!”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
22/07/2018, 17:22
Carmen Brumă și-a mutat copilul la o grădiniță de stat: ”E unul din coșmarurile mele!” GALERIE FOTO

Carmen Brumă a dezvăluit că și-a dat copilul lao grădiniță de stat, după ce a avut o experiență neplăcută la grădinița privată unde îl dusese inițial pe fiul ei și al lui Mircea Badea. Vlăduț ar urma să meargă la noua instituție de învățământ, din această toamnă.

”Este unul dintre coșmarurile mele. Sincer, nu știu, în acest moment sincer nu știu. Noi am avut o experiență neplăcută cu o grădiniță privată, n-aș vrea să dau detalii, aș fi putut să o fac. Și l-am mutat la o grădiniță de stat. Momentul în care l-am mutat noi a fost fix înainte de vacanță, deci nu  pot să îmi fac o părere, pentru că suntem în vacanță”, a explicat Carmen Brumă în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu.

Carmen Brumă și-a mutat copilul la o grădiniță de stat

Carmen Brumă și-a mutat copilul la o grădiniță de stat, însă a refuzat să dea detalii despre ceea ce s-a întâmplat în privat. În urmă cu 4 ani și jumătate, vedeta uimea pe toată lumea după ce a născut natural. Ea a vorbit fără  mari emoții despre acest eveniment, chiar dacă trendul la noi în țară este ca vedetele să aleagă nașterea prin cezariană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×