Răsturnare de situație în cazul accidentului din lacul Ghioroc! Cine a șofat către moarte?

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
30/05/2018, 17:45
Răsturnare de situație în cazul accidentului din lacul Ghioroc! Cine a șofat către moarte? GALERIE FOTO
Tanarul care s-a aflat la volan se pare ca nu are nici permis de conducere

Răsturnare de situație în cazul accidentului în urma căruia două fete au murit înecate, după ce au ajuns cu mașina pe fundul lacului Ghioroc! Procurorii l-au reținut pe unul dintre supraviețuitori!

Cei doi tineri care au reușit să iasă din mașina scufundată au spus că fetele se aflau în partea din față a autoturismului, însă se pare că au mințit! Procurorii au stabilit că unul dintre ei se afla la volanul mașinii, în momentul accidentului. Mai mult decât atât, se pare că băiatul de 18 ani nu deține nici permis de conducere.

Două tinere au murit în urma accidentului din lacul Ghioroc

Adolescentul va fi adus în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Arad, miercuri, 30 mai. El a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzația de ucidere din culpă. „În baza probatoriului administrat, polițiștii postului Ghioroc, sub coordonarea și îndrumarea unui procuror de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova au identificat și reținut un tânăr de 18 ani, bănuit de comiterea infracțiunii de ucidere din culpă. În fapt, în urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că tânărul, la data de 20 mai, s-ar fi aflat la volanul autoturismului, pe care l-ar fi condus, iar ulterior, pierzând controlul asupra direcției de deplasare, s-a răsturnat în lacul Ghioroc, eveniment care s-a soldat cu decesul a două tinere”, a declarat, miercuri, Lorena Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×